Сряда, 16 Октомври 2024, 03:22

С 4:1 Младежкият ни национален отбор победи Молдова; Драгоман бе домакин на международната футболна среща

12 Октомври, 17:55
(0) (0)
Драгоман - Новини
Прочетена: 683 0


С 4:1 българските национали по футбол - младежи, победиха гостите от Молдова. Нашите момчета видимо превъзхождаха съперника от Молдова и показаха отлична игра и в двете полувремена на мача. Първото завърши с 3:0. През  второто полувреме нашите момчета вкараха 4-ти гол във вратата на Молдова. Гостите се разписаха също с един гол.                             

Така крайният резултат е 4:1 победа за България.

Международната футболна среща се игра днес - 12 октомври, събота, пред пълни трибуни на Градския стадион в Драгоман. Той бе избран от националите ни, пред няколко други в Софийска област, където е правен оглед, заради отличните условия, които предлага теренът.

"За първи път Драгоман е домакин на международна футболна среща и това е чест за нас, както и признание, че  сме осигурили отлични условия не само на регионално, но и на национално ниво! Поздравявам българските момчета с убедителната победа в мача срещу Молдова!

Само преди месец се проведе и голям Волейболен турнир "Купата на кмета " в Спортната зала Драгоман, и според оценката на самия Любо Ганев, който беше официален гост, и условията, които предоставяме за волейбол също са отлични.

Тъй като 12-ти октомври е и  Ден на българската община и местното самоуправление, искам да уверя, че сред приоритетите на община Драгоман са инвестициите в развитието на спорта", заяви кметът на община Драгоман - Андрей Иванов.                                        



Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (14)

Доволни ли сте от изборните резултати?

Анкета » коментари (14)

Доволни ли сте от изборните резултати?

отговори
Да (83)
70% Complete
Не (295)
70% Complete
Не гласувам. Предпочитам други да избират вместо мен. (29)
70% Complete
Не виждам алтернатива. (97)
70% Complete
Всички са маскари. (146)
70% Complete