Понеделник, 20 Май 2024, 04:35

С черно-бяло парти ПМГ „Акад. проф. д-р Асен Златаров” закри седмицата на отворените врати

25 Април 2014, 19:09
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 2157 2


Седмицата на отворените врати в ПМГ „Акад. проф. д-р Асен Златаров” завърши днес с тематично черно-бяло парти. То бе организирано от ученическия съвет с председател Йонка Вутева, и се проведе в спортна зала „Балкан”. Всички присъстващи трябваше да се съобразят с дрес-кода, който бе само в черно и бяло.  Импровизираният бал имаше за цел да покаже, че освен да учат, възпитаниците на гимназията умеят и да се забавляват. Балът е своеобразно продължение на традиционните пролетни балове, организирани от природо-математическата гимназия в последните години, които се провеждаха под мотото „Не на агресията, Да на любовта”.
На събитието присъстваха ученици от всички класове на училището, като всеки клас бе избрал свои крал и кралица, които трябваше да се съревновават помежду си за титлата „Най-добре танцуваща двойка”. Жури в състав г-жа Даниела Колева, г-жа Дивна Николова и г-жа Стефка Граматикова оцени уменията и излъчи победители в две възрастови категории – от 5 до 9 клас и от 10 до 12 клас. В по-малката категория спечелиха Ивана и Георги от 6 клас, а в по-голямата победители бяха Теодора и Веселин от 10А клас. Връчена бе и специална награда на Илина Ванцова от 12А клас.
В програмата ученици от гимназията се представиха с песни, танци и скечове, а след това всички бяха поканени на дансинга, където танците продължиха.

Източник: balkanec.bg

Коментари (2)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (254)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (139)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (52)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (71)
70% Complete