Сряда, 8 Май 2024, 09:37

С Елза и Ана на училище

15 Декември 2021, 07:24
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1591


Елза и Ана от Замръзналото кралство са сред най-любимите образи на децата. Ликът на двете сестри и останалите приказни герои от едноименния филм са върху тениски, тетрадки, чаши, химикалки, ученически раници и най-различни детски пособия и играчки.

Малките палавници обичат да са обградени от добре познатите им героини. Сестрите най-често са харесвани от момиченцата, които им подражават в своите игри, искат да имат като техните приказни дрехи и магически способности.

Логото на Замръзналото кралство и картини от филма са запазена марка за голяма част от десена на детските стоки. С куклите Елза и Ана играят по-малките, докато мъниците в предучилищна възраст и по-големите каки и батковци, които вече са ученици искат стаята им да е обзаведена като леденото кралство или да имат вещи за училище от популярната поредица.

Производителите на детски раници също следват модните тенденции и предпочитанията на малките палавници. Елза и Ана са едни от най-харесваните и търсени десени както от по-малките ученици, така и от големите.

Тематично свързаните със Замръзналото кралство раниците са разнообразни по вид и предназначение. В търговската мрежа са налични модели, подходящи за мъниците от детската градина. Както и чанти за началните ученици и нагоре.

Тотален хит са 3D раниците с Елза и Ана. Те са изработени от водоустойчив промазан плат, върху който има апликации на двете героини. Някои от тези чанти имат изобразени и други герои от приказката, като Олаф например. Почти всички модели са с достатъчно много разделители и джобове за ученическите пособия, кутия за храна и шише с вода.

Модерните раници са изработени от олекотени материали, разполагат с уплътнени и регулиращи се презрамки и анатомично гръбче, за да са удобни за правилното развитие на все още растящите деца. Ултрамодерните нови варианти са с брокатени акценти и кокетен дизайн.

Съвремените раници са изработени от памучни тъкани или полиестер, с PVC елементи, за да са по-издръжливи и леки за носене. Актуални сa дишащите материи и тези, които не пропускат вода. Една от най-важните характеристики на хубавите раници е ергономичната форма, тъй като здравето на малчуганите е най-съществено. Дъното е удачно да е твърдо и да придържа учебниците и тетрадките вътре.

Добре е моделът да е многофункционален и освен на училище децата да могат да използват чантата за екскурзия, лагеруване или спорт. По-големите деца искат да има отделение за лаптоп, възможност за закачане на ключове или допълнителни несесери. За родителите е важно да може раницата лесно да се почиства и поддържа чиста.

За подарък масово се предпочитат комплектите, които включват раниците с допълнителни аксесоари от една и съща серия. Това може да е несесер или платнена чантичка за спортни пособия. В допълнение са принадлежностите за училище, като линии, моливи и химикали, гумички, етикети и облекла и т.н. Малките палавници се нуждаят от кутии за храна, прибори, шишета, които също да са с логото на Fozen.

С Елза и Ана на училище момичетата могат да бъдат и с помощта на подходящо облекло. Освен красивите цветни тениски с героите, в детските магазини може да се намерят различни модели спортни обувки, чорапи, диадеми, фиби, гребени и още много аксесоари, които са желани и необходими на всяка малка госпожица.

Момичетата, които са фенове на Елза и Ана, са щастливи да имат обзавеждане, което да превърне детската им стая във вълшебно място за игра и учене. В магазина за детски стоки KIDSO освен тематичните раници, дрехи и пособия разполагат с нужните вещи. Тук ще намерите нощно шкафче, скрин с ракла, етажерки, легла, стенна закачалка и още функционални предмети с марката Fozen.

Мебелите са изработени от висококачествени материали, освен това са изключително атрактивни и удобни. Използваните бои и допълнителни елементи са съобразени с безопасността и сигурността на мъниците.


Източник: Снимки: kidso.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (220)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (130)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (65)
70% Complete