Петък, 29 Март 2024, 00:44

С грижа за хората с диабет

22 Март 2023, 14:08
(1) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 585 5


„Клуб на миньора и минното дело при Елаците-Мед – Етрополе“ дари на СНЦ „Вяра–Диабет“ – Етрополе система за проследяване нивото на холестерол . По този начин те сами ще могат да си направят пълно изследване на липидограма за две минути в един лесен за ползване прибор.
Освен холестеролметъра, по предложение от ръководството на СНЦ „Вяра – Диабет“, най-възрастните членове получиха персонални глюкомери, с които бързо и безболезнено ще имат възможност да проследяват нивото на кръвната си захар.
Председателят на СНЦ „Вяра-Диабет“, Татяна Пенкова, изрази своята благодарност към дарителите за щедростта и грижата за хората с диабет в нашия град.
Инж. Владимир Александров, председател на „Клуб на миньора и минното дело при Елаците-Мед – Етрополе“ изрази своята съпричастност към хората, болни от диабет и изрази готовност за нова дарителска акция, с която да бъдат обхванати повече нуждаещи се членове на дружеството „Вяра-Диабет“.



Източник: balkanec.bg

Коментари (5)

  • Отговори (1) (9)
    1. добавен от: Анонимен 22 Март, 14:23

    Благодарим на Владо и на Елаците, но е време вече да се намесят и в управлението на града,,,, защото днес мазника си организира предизборни мероприятия на наш гръб и на всичко отгоре е блокирал сайта за мнение.... Затова пиете Тук.

    • (1) (1)
      1. добавен от: Анонимен 24 Март, 09:53

      Като си толкова отворен, напиши си името и пиши където трябва. Сайта не е блокиран, неграмотнико!

  • Отговори (9) (6)
    2. добавен от: Анонимен 22 Март, 14:47

    За какво да Благодарим на инженера и Елаците ?!?!? Отново едни и същи се канят на навсякъде, те си правят мероприятия и си канят хора, които на тях им е изгодно?!? :conf:

  • 3.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • Отговори (1) (1)
    4. добавен от: Анонимен 27 Март, 14:30

    Откакто тази госпожа Таня превзе клуба на диабетика се случва това. Определени до нея приближени хора ходят някъде където видиш ли ти инженера на републиката предлага и подарява безплатни неща. Откакто тази жена е начело на този клуб единствено по почивки ходят и се снимат в социалните мрежи да им се зачуди човек аджеба те дали наистина са болни.....а на хорото са първи, както и на масата!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete