Петък, 19 Април 2024, 22:34

С панихида при Руския паметник в двора на църквата " Свети Георги" гр. Етрополе бе почетена 145-та годишнина от Освобождението на Етрополе

24 Ноември 2022, 13:55
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 961 2


В двора на църквата "Свети Георги" в гр. Етрополе се състоя кратка програма по повод 145 години от Освобождението на гр.Етрополе, която бе подготвена по традиция от учениците на ОУ "Хр. Ботев" гр. Етрополе. Тържествено слово и авторско стихотворение, посветени на бележитата дата, прочете Марин Кубетски- учител по история и цивилизация в училището.

Отслужена бе и панихида в памет на загиналите за свободата на гр. Етрополе от отец Борис.
На събитието присъстваха: Станка Димитрова, зам.-кмет на община Етрополе, Росица Христова, зам.-кмет на община Етрополе, Христо Андреев- председател на Общински съвет Етрополе, служители на общинска администрация, учители и ученици от училищата в град Етрополе и др.

Поднесени бяха венци и цветя от името на : Кмета на община Етрополе и Председателя на Общински съвет Етрополе, "Елаците- Мед" АД, ГЕОТЕХМИН ООД, Исторически музей-гр.Етрополе, ОУ "Хр.Ботев", гр.Етрополе и граждани.



Източник: balkanec.bg

Коментари (2)

  • Отговори (3) (5)
    1. добавен от: Анонимен 24 Ноември, 15:21

    Ако не сте чели Чичо Томовата колиба, ето ви нагледен пример. И учат малките на грешна история.Пък после се оплакват,че има още българи с робско мислене. Като активно прекланят глави на окупатори които са крали, изнасилвали и обирали български земи и жени.

    • (3) (0)
      1. добавен от: Анонимен 25 Ноември, 13:15

      Както кажеш, ефенди.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete