Вторник, 30 Април 2024, 05:38

С тържествен водосвет бяха открити две нови детски площадки в Драговищица

8 Септември 2023, 22:37
(1) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 372 1


Днес, в двора на Детска градина „Детелина“, село Драговищица бяха официално открити и тържествено осветени от отец Николай две нови детски площадки.

Детската градина дели една сграда с НУ „Отец Паисий“. Така училищната сграда става естествено място за един общ възпитателно-образователен комплекс.

Новите детски площадки са поставени в задната част на двора на детското заведение. Съоръженията са проектирани с високи стандарти за безопасност. Те включват разнообразни игри и атракции, които са подходящи за деца на различни възрасти.

На тържественото откриване присъстваха Трайко Младенов- кмет на община Костинброд, Александър Ненов- зам.-кмет на община Костинброд в ресор Образование, Албена Виденова – кмет на село Драговищица, Борислав Борисов - кмет на село Петърч и Симеон Спасов- кмет на село Голяновци, Иван Иванов- общински съветник, Юлияна Лозанова- директор на НУ „Отец Паисий“, служители на общинска администрация и жители на село Драговищица.

„За село Драговищица мога да кажа, че ще продължаваме да надграждаме направеното. Само през последните години в селото се реновира здравния дом, обособи се помещение за пенсионерски клуб, поставиха се нови детски площадки, частично се смени водопровода. Предстои завършване на строителните дейности и в двора на Началното училище „Отец Паисий“. Там в момента се изгражда футболно игрище с изкуствена настилка, а на следващ етап ще бъде изградено баскетболно игрище и лекоатлетическа писта. В момента се изграждат нови съблекални на Футболен клуб „Спортист“, и предстои облагородяване на терена около тях“, каза в приветствието си кметът на община Костинброд.





Източник: balkanec.bg

Коментари (1)

  • Отговори (2) (0)
    1. добавен от: Анонимен 10 Септември, 21:00

    Леле мале,какво направихте за селото та откривате детски площадки, смях голем, стига с тези предизборни пиари моля ви се.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (192)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (125)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (57)
70% Complete