Неделя, 5 Май 2024, 14:29

С въздушни фенери и пожелания за нови срещи, момичетата и момчетата от СОУ "Хр. Ясенов" изпратиха гостите си от лицей "Jacques Amyot"

29 Март 2013, 19:40
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 3310 1


Един месец изпълнен с много емоции, преживявания, игри и купони, екскурзии, посещения, разговори и незабравими спомени ще свързват 22 деца от Етрополе и 22 от Оксер. Снощи всички те се събраха около паметника над града за да пуснат заедно въздушни фенери, имаше и красива  заря в знак на приятелство, което  някои ще помнят цял живот. Рано тази сутрин /29март/ френските деца си тръгнаха от Етрополе, като раздялата бе много вълнуваща, трогателна и някак тъжна и изпълнена с прегръдки, сълзи и обещания за нови срещи. Колко е малък светът и колко възможни са общуванията в днешните модерни времена. Още неприбрали се в домовете си, те вече  писаха на своите приятели от България, че са пристигнали в родината си. Това бе една емоция, която си има различни нюанси и която ще напомня за пътешествие.

Източник: http://balkanec.bg

Коментари (1)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 29 Март, 21:10

    И за нас родителите, това посещение беше прекрасно преживяване. Пожелавам на учителите, да съберат сили и да започнат да мислят за нови сътрудничества..Обещаваме, ние ще помагаме!!!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (214)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (130)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (62)
70% Complete