Петък, 26 Април 2024, 11:18

Съдията пак излезе виновен, Кокала и Вуцов бесни в Своге

10 Април 2013, 14:51
(0) (0)
Своге - Спорт
Прочетена: 1689 1


Още в първия мач на първия кръг след сбирката заради многото скандали със съдии през пролетта реферът отново се оказа виновен.
Никола Попов излезе виновен на треньорите на "Локо" (Сф) и "Славия" Емил Велев-Кокала и Велислав Вуцов. Столичното дерби с късен гол на Антонио Павлов за 1:0 спечелиха "железничарите".
Кокала е на път да постави рекорд по изгонвания на треньор. Срещу "белите" това стана за трети път, откакто последният специалист, направил "Левски" шампион, пристигна в "Локо".
Велев дълго негодува срещу спряна от Попов атака на "червено-черните" и трябваше да напусне. Досега Кокала бе гонен 2 пъти в турнира за купата на България - срещу "Черноморец" и ЦСКА. Така помощникът му Любомир Симов ще води отново отбора в следващия кръг, когато е гостуването на "Левски".
"Тоя съдия беше или подкован и закован, или не може да свири. През второто полувреме не ни даде да минем центъра, той измисли всякакви фаулове. Ще видим и страничния, той си вдига каквото си иска. Ще гледам и положението за гола, защото моите футболисти ми казаха, че има засада", бе коментарът за съдията Попов на бесния Вуцов след мача.
Повторенията обаче ясно показаха, че засада при гола на Павлов няма. Нападателят на "Локо" вече е донесъл 8 точки на своя отбор с головете си. "Железничарите" имат общо 20.
Двубоят можеше да стартира със сблъсък между двете агитки, но бързата намеса на полицията успокои страстите в Своге. Преди началото на мача привърженици на "червено-черните" успяха да минат зад една от вратите и тръгнаха към сектора с фенове на "белите".
Въпреки предпазната мрежа агитката на домакините продължи да се приближава, което наложи намесата на органите на реда. Един от феновете на "Локо" бе арестуван.


Източник: в-к "24 часа"

Коментари (1)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete