Петък, 19 Април 2024, 19:37

Съдят сириец, опитал да подкупи полицаи в Драгоман

10 Ноември 2022, 12:19
(1) (1)
Драгоман - Новини
Прочетена: 1461 1


Окръжна прокуратура - София привлече към наказателна отговорност сириец за незаконно подпомагане на мигранти и даване на подкуп на полицейски служители, съобщават от обвинението. С постановление на наблюдаващия прокурор в качеството на обвиняем по делото е привлечен 29-годишният А.Ш. от Сирия.
На 8 ноември пред паркинг в Драгоман той помагал (срещу заплащане) на 9 чуждестранни граждани от Сирия и Ирак. Сред тях имало и лица, ненавършили 16-годишна възраст. За извършване на престъплението А.Ш. използвал лек автомобил Jeep Cherokee. По време на полицейската проверка обвиняемият дал подкуп – две банкноти от по 50 евро, на служителите на реда. Сириецът искал да осуети осъществяването на контрол в граничната зона и да бъде пуснат да мине. А.Ш. е бил задържан на местопроизшествието. Предстои Окръжна прокуратура - София да внесе в съда искане за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо него.


Източник: balkanec.bg

Коментари (1)

  • Отговори (1) (0)
    1. добавен от: Анонимен 13 Ноември, 00:19

    В тая инфлация малко е дал,за това е ял бахура, взема хилядарки а дава сто ,като е стисня ше го клатат, ако се е отчел подобава ше има приятен ден.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete