Неделя, 5 Май 2024, 01:24

Самоубиецът от Аспаруховия мост направи фаталния скок

23 Юни 2013, 19:33
(0) (0)
България - Новини
Прочетена: 3448 4


Часове наред го разубеждаваха безуспешно, основната версия е безпаричието.

Младежът, който седеше от часове на перилата на Аспаруховия мост във Варна и заплашваше да се хвърли от него, за съжаление в края на краищата изпълни заканата си! Ужасяващата сцена се разигра пред очите на брат му и множество очевидци.Преди по-малко от пет минути той е полетял в бездната, съобщават потресените очевидци. Няма надежда да е оживял, просто е размазан долу, казват свидетели. Кореспондентът на БЛИЦ Орлин Филиповски успя да размени няколко думи с брата на самоубиеца, който разказва, че се е завърнал преди няколко месеца от Германия, където работил. Имал идея да купи кола във Варна, да оправи дограмата на апартамента си. Нямал приятелка.

От около две седмици изпаднал в депресия. Тази сутрин казал на брат си, че отива на плаж. По-късно негов приятел му позвънил по телефона и усетил, че не е на себе си. Казал му само: “Колко години...” и затворил. Приятелят позвънил на брат му и започнали да го търсят. Открили го седнал на перилата. Заедно с полицаите дълго се опитвали да го разубедят, но за съжаление не успели.

Починал е младежът, който преди няколко часа скочи от Аспаруховия мост във Варна, съобщи чичо му пред кореспондента на БЛИЦ Орлин Филиповски. Според първоначалните информации след фаталния скок, се бе появила надежда, че може и да прескочи трапа, но впоследствие станало ясно, че получените травми са прекалено тежки. След като се направи аутопсия ще стане ясно от какви наранявания точно е починал.

Разбра се също така, че той се е преместил от мястото, което избрал в началото, защото забелязал опънатия отдолу плащ. Минал от другия край на моста и за съжаление нямало никаква възможност пожарникарите да сложат платнище там.

В момента в болницата са десетки приятели, приятелки, роднини, сред които братът, чичото, бащата и майката, която само повтаря: "Нали казахте, че няма да скочи..." Все още не се казва името на самоубиеца.

Източник: Агенция БЛИЦ

Коментари (4)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 23 Юни, 21:57

    Не разбрах от публикацията защо е поместена в рубриката "Ботевград"
    Да не би момчето да има нещо общо с Ботевград?

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 23 Юни, 22:04

    #1 Няма нищо общо с нашият град, просто е ексклузивна новина.

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 24 Юни, 05:52

    Предупреждавайте като скачате, да снимем видео.

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 24 Юни, 08:38

    ORA BEZ RABOTA...

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (213)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (129)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (62)
70% Complete