Сряда, 1 Май 2024, 21:33

Със своеобразен спортен празник бе открито ремонтираното спортно игрище в СУ „Христо Ботев" в гр. Драгоман

13 Октомври 2022, 20:12
(0) (0)
Драгоман - Новини
Прочетена: 531 0


Днес,13-ти октомври, в двора на СУ „Христо Ботев“ - филиал в гр. Драгоман, официално бе открито ремонтираното спортно игрище, изградено съобразно всички изисквания за безопасност на спортуващите и предназначено за различни видове спорт - футбол, баскетбол, волейбол и хандбал.
Финансирането бе част от Капиталовата програма на Община Драгоман за 2022 година в изпълнение на дългогодишната политика на ръководството ѝ, осигуряваща ежедневно, безплатно и достъпно спортуване на подрастващите за добро здраве и силен дух.
Възпитаниците от I-ви до IV-ти клас, заедно със своите класни ръководители и с участието на треньорите по футбол и баскетбол от Спортна зала Драгоман, направиха своеобразен спортен полуден, демонстрирайки уменията си по футбол, баскетбол и волейбол на новата придобивка.

Общинска администрация Драгоман пожелава както на учениците, така и на техните учители да използват игрището по предназначение, да развиват своите спортни умения, да го стопанисват и пазят така, че да могат дълги години да спортуват на него.

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (203)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (127)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (59)
70% Complete