Събота, 26 Октомври 2024, 02:48

Състоянието на пътищата и водопроводната мрежа – сред основните теми на срещата между ръководството на община Етрополе и жителите на с. Ямна

4 Октомври, 11:03
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 1002 0


Кметът на Община Етрополе инж. Владимир Александров и екипът му проведоха публична среща с жителите на с. Ямна в местното читалище. Бяха дискутирани различни теми, включващи пътната инфраструктурата на населеното място, водопровода и стопанисваните и безстопанствените животни.

Множеството въпроси от страна на жителите на с. Ямна бяха свързани предимно с ремонта на пътя, за който отговаря Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ). Инж. Александров им обясни, че само за няколко месеца два пъти е направена рехабилитация на пътя Етрополе-Ямна. Той допълни и че има уверението на инж. Румен Сачански, директор на областно пътно управление София, че ще бъдат заложени финансови средства през следващата година за изграждането на проект за основен ремонт на пътната настилка на Републикански третокласен път III-3701.

Друга основна тема, която беше засегната по време на публичната среща беше проблемът с водопроводната мрежа и ниското налягане на места в селото. Кметът поясни, че са заложени средства за реконструкция на част от главен водопроводен клон на с. Ямна.

Срещата се проведе в отсъствието на кмета на селото - Детелина Николова. Потребителите на социалната услуга „Топъл обяд“ споделиха, че качеството на храната, която получават значително се е подобрила и благодариха, че получават разнообразна домашно-приготвена храна.



Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Ако искате да споделите и Вашето мнение, трябва да се регистрирате или да влезете с профила си.
Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (14)

Доволни ли сте от изборните резултати?

Анкета » коментари (14)

Доволни ли сте от изборните резултати?

отговори
Да (89)
70% Complete
Не (311)
70% Complete
Не гласувам. Предпочитам други да избират вместо мен. (29)
70% Complete
Не виждам алтернатива. (104)
70% Complete
Всички са маскари. (166)
70% Complete