Неделя, 5 Май 2024, 05:37

Счупен нос вади крило на Лукойл за началото на плейофите

30 Април 2012, 17:50
(0) (0)
Правец - Спорт
Прочетена: 2677 0


 
Крилото на Лукойл Академик Веселин Веселинов няма да може да стартира плейофите в Националната баскетболна лига, след като счупи носа си по време на една от последните тренировки на тима. Новината потвърди спортният директор на „студентите” Сашо Везенков.
 
Инцидентът стана в събота, при неволен сблъсък със съотборник по време на заниманието на Лукойл в Правец. Носът на Веселинов бе наместен в болница в София, и той ще се възстановява десетина дни.
 
Веско със сигурност пропуска първия кръг от плейофите, в който Лукойл Академик ще срещне аутсайдера Черноморец. Бургазлии дори предпочетоха да играят два мача в Правец, тъй като Лукойл е явен фаворит, и се очаква да решат серията именно в две срещи, които бяха преместени за 1 и 2 май.
 
Академик ще стартира полуфиналната си серия на 10 май, което ще помогне на Веселинов да се възстанови от счупването, и да се завърне на терена, макар и с маска. Босът на „студентите” Везенков също бе категоричен, че крилото ще може да играе в последните срещи от сезона в НБЛ, и не би трябвало да има проблеми, ако се носи нужната защитна маска.
 
„Надявам се да успея да се възстановя възможно най-бързо, за да помогна на съотборниците ми в плейофите. Случи се в много неприятен момент, но съм сигурен, че щом болката отшуми, ще мога да тренирам, и да съм полезен на отбора, защото смятам, че се намирам в добра форма,” заяви за Гонг Веселинов.


Източник: http://dariknews.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (213)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (129)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (62)
70% Complete