Четвъртък, 9 Май 2024, 01:07

Сдружение "Спортно дружество Етрополе" кандидатства по проект "Реконструкция и модернизация на Спортна зала - Чавдар"

11 Декември 2012, 11:02
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 2330 0


ОбС Етрополе даде съгласие да се учреди безвъзмездно право на строеж, без търг или конкурс за срок от 10 години, в полза на Сдружение с нестопанска цел „СПОРТНО ДРУЖЕСТВО ЕТРОПОЛЕ”
В общинска администрация е постъпило заявление от Сдружение с нестопанска цел „СПОРТНО ДРУЖЕСТВО ЕТРОПОЛЕ” за безвъзмездно учредяване право на строеж върху недвижим имот във връзка с кандидатстване по Програма за развитие на селските райони 2007-2013г. мярка 321 -Основни услуги за населението и икономиката в селските райони, за изпълнение на проект „Реконструкция и модернизация на Спортна зала № 1 - „Чавдар" гр. Етрополе, област Софийска.С реализацията на този проект ще се предостави възможност клубовете и гражданите да спортуват при нормални и съвременни условия.Сградата на спортната зала е построена през 1971 г. и повече от 40 години се е ползвала от всички граждани,поради което се нуждае от основен ремонт.
По този повод общинските съветници дадоха съгласието си да се учреди безвъзмездно право на строеж без търг или конкурс за срок от 10 години в полза на Сдружение с нестопанска цел „СПОРТНО ДРУЖЕСТВО ЕТРОПОЛЕ” и то да кандидатства  по Програма за развитие на селските райони 2007-2013г. мярка 321 -Основни услуги за населението и икономиката в селските райони, за изпълнение на проект „Реконструкция и модернизация на Спортна зала № 1 - „Чавдар" гр. Етрополе, област Софийска.В изпълнение на Приоритет 3 от Общинския план за развитие на Община Етрополе „Подобряване на жизнената среда и утвърждаване на общината, като предпочитано място за живот и реализация", мярка 3.3.1: Развитие на инфраструктура, осигуряваща възможности за висок жизнен стандарт.„СПОРТНО ДРУЖЕСТВО ЕТРОПОЛЕ” няма право да се разпорежда с правото на строеж както и със собствеността на спортната зала след въвеждането и в експлоатация.

Източник: http://balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (227)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (131)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (66)
70% Complete