Сряда, 15 Май 2024, 17:44

Селата остават без транспорт по празниците

29 Април 2021, 15:07
(0) (1)
Драгоман - Новини
Прочетена: 1101 5


Селата на територията на община Драгоман ще останат без транспорт в празничните дни. Това става ясно от съобщение на официалния сайт на общината, което гласи: „Във връзка с предстоящите официални празници /30.04.2021, 01,02,03,04 и 06.05.2021 г./ ви информираме, че маршрутните разписания от Общинската транспортна схема няма да бъдат изпълнявани”.

Припомняме, че част от селата в община Драгоман все още са без абсолютно никакъв транспорт.



Източник: balkanec.bg

Коментари (5)

  • Отговори (3) (1)
    1. добавен от: МАРИЯ МИЕХОВИЧ 29 Април, 20:10

    КЪДЕ ВИ Е КМЕТА? КОЙ ЧАКА ДА МУ ВЪРШИ РАБОТАТА?НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ СЕ ЗАМИСЛЕТЕ!

  • Отговори (3) (1)
    2. добавен от: Анонимен 30 Април, 14:51

    Браво на кмета пак да си го изберат.

  • Отговори (2) (0)
    3. добавен от: Местен 2 Май, 22:32

    Останалите само се водим към Община Драгоман. Не само сме с разбити пътища ,без транспорт, без осветление, без ток, без вода.....оставени сме някой "неудобни "да мрем, както са измерели преди това другите живущи "неудобни" по тези села и са залепени некролозите им по сълбовете...спокойно ще дойде бавно и славно и техния ред.......Но, когато онзи отгоре ги подхване ние тогава ще гледаме сеира....а той подхване ли ги кара до девето коляно... Най-милото....сега кмета и общината прибира парите за транспорт на селата по републиканската транспортна мрежа и хората вървят километри пеша....после Господ ще им си ги вземе стократно....

  • Отговори (2) (0)
    4. добавен от: Съсед 2 Май, 22:48

    Прав си! Прибират ги, като отказват месни транспортни фирми, а си наместват определена фирма, на която две години даваха много пари отпуснати от гр.София и ние сега страдаме, като вървим километри пеша.. нагли са, чакат да се оплакваме по- нагоре за да им изпращат още парички от София, защото тези били малко и като им изпратят, пак ще си ги поделят с тяхната вече"избрана" транспортна фирма , и отново ще вървим някой пеша.....има ли транспорт, има.....,но за определени села или хора!!!!

  • Отговори (3) (0)
    5. добавен от: Към коментар 1 2 Май, 23:00

    Той си я върши, като прибира и продължава да прибира парите за транспорт на селата по републиканска транспортна фирма! Ние вървим пеша, защото нямаме коли като тях, защото не сме крали. Сега с тези пари за наша сметка и мъки ще си купят джипове, а ние ще си ходим пеша! От кметска заплата не се подържа такъв начин на живот! А вие не крадете и бъдете честни..алилуя!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (241)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (136)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (51)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (70)
70% Complete