Петък, 17 Май 2024, 09:07

Селският "Биг Брадър" ще бъде заснет в с. Своде

30 Април 2015, 13:06
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 8356 28


Хитовото световно риалити „Фермата" тръгва наесен по Би Ти Ви и ще бъде заснето в правешкото село Своде. По думите на жители на селото, предаването ще бъде заснето в бившия стопански двор, който е собственост на софиянец. 
В риалитито популярни звезди и неизвестни участници ще оцеляват сред природата, ще се хранят с каквото си отгледат и ще облекчават физиологичните си нужди сред храсти и дървета в селото. Предаването вече е наречено селският „Биг Брадър", но то ще е нещо средно между популярното шоу със съквартиранти и „Сървайвър", тъй като ще живеят в екстремни условия.
 
Водещи на шоуто, в което участниците живеят в отдалечена ферма без ток, вода, канализация и съвременни комуникации, най-вероятно ще са Иван и Андрей. Кастингите започват през май, но отсега се знае, че покани ще получат Русата Златка и миската Антония Петрова. Подобно на „Къртицата" петдесет процента от участниците ще са випове, а другата половина - обикновени хора, които искат да станат известни и обичат предизвикателствата. Всички те ще трябва да зарежат градския живот и ежедневните си задължения, за да идат да копаят на село, да събират яйца в курника или да пасат крави. 
За да се хранят, участниците във „Фермата" трябва лично да се занимават със земеделие и животновъдство в условия, характерни за живота отпреди 150 години, което ще рече, че автоматична машина за доене или редосеялка няма да има.
 
„Фермата" ще покаже как се справят участниците, свикнали с удобствата на модерния свят, когато трябва да живеят наистина близо до природата, при това в продължение на месеци. Те ще бъдат лишени дори от поща и по този начин ще останат изолирани както от близките си, така и от ставащото по света и у нас. Единствената компания и помощ на „фермерите", освен самите те, ще бъдат животните. Всяка седмица участниците ще получават нови попълнения от кокошки, малко стадо от овце или крави или просто глутница кучета, в зависимост от това как се справят с играта.
 
 
Риалити форматът „Фермата" е създаден от шведската компания „Стрикс". Гледали са го зрители в 51 държави и в по-голямата част от тях селският „Биг Брадър" е абсолютен лидер по интерес и е сред най-коментираните предавания. България няма да е изключение, защото подобни формати се радват на невероятен интерес.
 
 


Източник: balkanec.bg

Коментари (28)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Бай Янко-нелегалният 30 Април, 13:21

    Ние си имаме формат Фирмата. Oт 1944-та крадене и грабене на народни пари,вече 71 години.Стига бе другари,стига.

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 30 Април, 13:22

    Какво му е интересното все едни и същи утрепки канят че са закъсали за пари и всичко е пред камера иначе се глезотат със всевъзможни яденета

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 30 Април, 13:27

    Dvamata narkomani Ivan i Andrei, i dvete prostitutki Borisa i Irina.Iskat pari za koka.Koi gi gleda? Polu-maimuni i idioti.

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: браво на своде 30 Април, 13:55

    Е своде ще стане известно по цял свет

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: SOS 30 Април, 14:26

    помощ, 5-6 момичета искат да им се обадя,да пием кафе или да ходим на ресторант.кажете какво да правя, на кой да се оплача? на родителите им, на комшиите им, на познатите им ?

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: SOS 30 Април, 14:29

    сигурно са психично болни момичета,искат нещо повече от мен.....

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: rambo 30 Април, 15:32

    Ebati tova Svode shte stane izvestno be.

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 30 Април, 15:33

    Ако не излезеш поне с една сигурно си гей или параноик. :lol:

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 30 Април, 20:01

    Da snimat otroveniq iskur.zeleniq i si cvqt na vodata

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 30 Април, 20:03

    Mnogo zagubeno selo s 10 choveka jiteli

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (245)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (138)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (51)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (70)
70% Complete