Събота, 18 Май 2024, 23:02

Сенсата Технолоджис България получи награда за дебют по време на годишните класации на Капитал 100

2 Юли 2015, 06:42
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 4362 21


Сенсата Технолоджис България получи награда за дебют по време на годишните класации на Капитал 100 за стоте най-големи компании в Бългаиря

На 30 юни 2015 Резиденция Лозенец, София и Капитал бяха домакини на ежегодното събитие “100-те най-големи компании в България.”

По време на екслузивното събитие, което събра над 300 гости – собственици и мениджъри на големи компании, банкери, инвеститори и дипломати, Сенсата Технолоджис България получи награда за дебют в класацията. Наградата беше връчена за добрите финансови резултати през 2014 г. в резултат на разширението на производството в Ботевград. Наградата беше връчена от д-р Красимира Чемишанска - президент на американската търговска камара в България на Г-н Томи Вер Елст, управител на Сенсата Технолоджис България с въпроса “Говорим много за безработицата, но всички работодатели говорят за недостиг на качествена работна ръка. Как се наемат 1,500 души в Пловдив?”

"Компанията като цяло не намира затруднения при намирането на персонал, a по-скоро  на персонал с инженерни умения. Надяваме се на сътрудничесво с техническите университети с цел привличане на повече  квалифицирани кадри" заяви при приемането на наградата Г-н Вер Елст.

Класацията Капитал 100 подрежда компаниите по приходи. Данните са взети от финансовите отчети на дружествата, предоставени от самите тях, както и от публични източници на информация като Търговския регистър, регулаторни органи, БФБ и други. Класацията е представителна за над 90% от големите компании с годишни приходи над 100 млн. лева.
Сенсата Технолоджис е международна технологична компания, глобален лидер в развитието, производството и продажбите на сензори. Компанията произвежда широк спектър  от иновативни и изработени по поръчка сензори, ползващи се за критични приложения за подобряване на безопасността, ефективността и комфорта на милиони хора всеки ден. Продуктите на Сенсата Технолоджис имат различни приложения в автомобилната индустрия, самолетостроенето, корабостроенето, ОВК системите, жп транспорт, телекомуникации, военна промишленост, бяла техника и др.

Източник: balkanec.bg

Коментари (21)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Jeni 2 Юли, 06:55

    Bravo mnogo hybavo v stranata ima nyjda ot takiva predpriqtiq koito da nazna4avat mladi hora i da im davat vuzmojnost za razvitie.

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 2 Юли, 07:33

    Samo evropeiskite zaplati lipsvat.

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 2 Юли, 08:01

    Персонал с инженерни умения се привлича с предложение с инженерна заплата.Точка.

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 2 Юли, 11:13

    Защо хората които ходят на три смени не заслужават ли.Да намалят куклите с буклите от администрацията които идват за да покажат тоалети и ще има за работещите.И да крадат по малко поддръжка началници идем подобни

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 2 Юли, 14:10

    Колко е заплатата на инженера там?

  • 6.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 2 Юли, 14:19

    ina4e ot godini e v sensata

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 2 Юли, 14:20

    aide da ne i pi6em imeto da se iz4ervqva kakto prave6e kogato ima6e problemi v 1 s ma6inite i tq stava6e 4ervena dobre 4e bqxa drygi da q dyndyrkat no tqx ve4e gi nqma

  • 9.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • 10.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (249)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (138)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (52)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (70)
70% Complete