Петък, 17 Май 2024, 11:51

Сериозно количество валежи и в Етрополе

16 Септември 2014, 12:54
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 1891 8


През последното денонощие паднаха сериозни количества валежи и на територията на град Етрополе. Нивото на водата в канал "Кърчишница" е доста високо, но за сега няма опасност от преливане. И в момента валежите продължават с различна интензивност, като това буди безпокойство у жителите на града  в близост до р.Малки Искър, които бяха силно потърпевши при проливните дъждове през месец август.

Източник: balkanec.bg

Коментари (8)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 16 Септември, 13:08

    Гняв и възмущение предизвикват съобщенията за препълнени язовири през м.септември след дългия дъждовен период.И се пита човек-защо държавните служители не си мърдат задниците от удобните столове,защо след трагедиите,сполетели ни в предишните години все още не са регистрирани всички водоеми в страната.Това игла в купа сено ли е да не се вижда и знае от местните ръководства.Губя разум-никакви адекватни действия освен констатации на ужаса,сполетял пострадалите.А като гледаш пък и усмихнатите им физиономии-СРАМ!!!

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 16 Септември, 13:16

    Години наред нищо не се направи за изчистване на коритата на реките. Парите се окрадоха. Нищо не се прави и за язовирните стени. Почти всички са над 30 годишни и тепърва ще почват авариите. Страдаме заради немарливост и бездействие!!! Заради партийни назначения на некадърници. Всичко върви по инерция, но за 25 години инерцията се изчерпа....

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 16 Септември, 13:32

    ужас,писна ми от дъжд и не спира

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 16 Септември, 17:47

    Местната власт въобще не мисли за народа!СРАМ и ПОЗОР!БРАВО.

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: горския 16 Септември, 19:33

    Е да,сега е рев и вой но толкова години никой не направи поне една жива верига и да си защитят местните гори.Работя близо край един от пътищата от които се изнасят от България с тирове и всевъзможни камиони горите ни и направо вече не мога да ги гледам .Когато ми се отвори време пообикалям из Балкана и направо ми се плаче като виждам какво са направили гадовете .Дори и уж законните са го ударили на печелбарство а какво остава за турската мафия и циганите в горите ни.Принудиха и хората да се отопляват само с дърва докато преди даваха на тон въглища... още по 300кг дърва за подпалки.То поне да беше само нашето потребление а то изнасяме този безценен дар зад граница и то в огромни количества целогодишно.Наводненията и свлачищата са само част от бедите а когато почнат сушите и пожарите пак ще се чудим от къде ни дойде това зло .

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 16 Септември, 23:31

    Постарал си се този път в писането, горски, но все пак пунктуацията ти куца. Пише се печАлбарство.

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: анонимен 17 Септември, 13:57

    И вилите в горния край наса наводнени, не знам от къде идва проблема, но знам само, че преди години и големи валежи е имало, и много сняг е имало, но такова чудо никога не е имало а и не само в града ни, но и в цялата страна. Причината не е една,всичко е съвкупност от причини, но най-голямата е ИЗСИЧАНЕТО НА ГОРИТЕ Бесен СПРЕТЕ, МРЪСНИ ДОЛНИ ГОВЕДА ДА ИЗСИЧАТЕ ГОРАТА!

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 17 Септември, 17:07

    Всички знаем колко много гора се изсича, а колко нова се засажда- мн. малко.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (245)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (138)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (51)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (70)
70% Complete