Сряда, 8 Май 2024, 06:50

Сформиран беше съставът на Консултативен съвет по здравеопазване на Софийска област

7 Ноември 2013, 15:59
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 1430 2


Проведе се работна среща, на която беше формиран съставът на Консултативен съвет по здравеопазване на Софийска област. Срещата беше водена от заместник областния управител  София Торолова, която е и председател на Консултативния съвет  и д-р Пламен Китанов- зам. председател. 
Присъстваха заместник кметът на община Ихтиман Георги Илиев, представители на общините Пирдоп, Ихтиман, директорите на общинските болници в Ихтиман,Ботевград, Елин Пелин, Етрополе, Пирдоп, Своге и Самоков,  медицинските центрове в Сливница, Костенец, Ихтиман и Златица.
Срещата беше с опознавателен характер, като всеки един от управителите на болници и медицински центрове сподели най –често срещаните проблеми в дейността си. Преобладаваше мнението , че най –належащи са нуждите от млади кадри в здравеопазването, нова медицинска техника и допълнително финансиране.
Най –важната задача на Консултативния съвет  ще бъде изготвянето на областна стратегия по здравеопазване на Софийска област, която ще бъде част от Областната стратегия за развитие за периода  2014 – 2020.
До края на месец ноември членовете на Съвета ще представят своите идеи и виждания, като работен вариант на здравната  стратегия ще бъде обсъден на следващо заседание на съвета, предвидено за 12 декември 2013.
 

Източник: balkanec.bg

Коментари (2)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 7 Ноември, 18:31

    :lol: :lol: :lol: :lol:

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 7 Ноември, 22:38

    БАЛКАНЕЦ събудете се бре ,пропускате новината http://botevgrad.com/news/51996/Skandal-Georgi-ot-s-Novachene-schupi-aparat-na-fotoreporter-na-botevgradcom-snimal-Rotondata/#comments

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (220)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (130)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (65)
70% Complete