Понеделник, 13 Май 2024, 04:45

Шампионска купа за деца под надслов „Играем против расизма" в Правец

16 Май 2015, 05:12
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 1274 1


ЦСКА постигна класическа победа с 3:0 над столичния „Национал" в мач от първия ден на квалификационния турнир за Шампионската купа за деца в Правец под надслов „Играем против расизма". Головете за „армейците" отбелязаха Сотиков и Стойчев, който се разписа на два пъти.
Децата на „Левски" откриха сметката си в надпреварата с равенство 0:0 срещу представителите на румънския гранд „Стяуа" Букурещ, а в третата среща от програмата в петък бодрата смяна на молдовския „Дачия" също записа убедителен успех след като надви ЦСКА с 3:0 след попадения на Доска и Фрятя, разписал се на два пъти във вратата на „червените".
Днес турнирът продължава с двубоите в Правец по програма: „Стяуа" – „Национал" от 11,00 часа, вечното дерби между „Левски" и ЦСКА от 12,00 часа и „Стяуа" – „Дачия" от 15,00 часа.
Благородната инициатива бе открита от посланика на Шампионската купа „Играем против расизма" в Правец Емил Костадинов. Преди него същата чест имаха Христо Стоичков и Димитър Бербатов на турнирите в София и Благоевград.
Детската Шампионска лига, която се организира съвместно между нефтена компания „Лукойл",  европейската асоциация FARE „Футбол против расизма" и руската дирекция за спортни програми и проекти, е за трети път у нас. В неделя в 12,30 часа надпреварата ще бъде официално закрита от президента на БФС и бивш капитан на мъжкия национален отбор на България, записал рекордното четвърто място в света на Мондиал'94 Борислав Михайлов.

 


Източник: Пресслужба ОСК Лукойл

Коментари (1)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 17 Май, 23:46

    Румене спрете с Златев да крадете бе мамицата ви

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (237)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (132)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (49)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (68)
70% Complete