Събота, 4 Май 2024, 23:27

Шест гола, два червени картона и много напрежение в мача между Чавдар и ОФК /Елин Пелин/

30 Септември 2017, 20:25
(1) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 2023 6


Нищо не предвещаваше голямото напрежение, с което изиграха мача мъжките отбори на Чавдар Етрополе и ОФК Елин Пелин и последвалите от това събития. Срещата е от 9-ти кръг на първенството в Югозападната трета лига и се проведе на ст. "Чавдар" от 17.00ч. Още с първия съдийски сигнал 22-та на терена се хвърлиха във футболна и не дотам такава битка за надмощие и за владеене на топката, като съперничеството между тях бе толкова видимо, че пререканията следваха след всяко положение.

Домакините имах лек превес и се опитваха да внесат спокойствие в играта си, което даде резултат и в 13-та мин. поведоха с гол на Николай Иванов, като това попадение им даде сили и в 25-та мин. преднината им вече беше 2:0 с голмайстор Васил Бънов. Някак спокойни от двата гола футболистите на Чавдар не очакваха атаката на съперника, която последва веднага след втория гол, убедени, че има засада те допуснаха нелеп гол за гостите в 28-та мин. и от тук нататък започна една размяна на ситуации и голови положения.

В последната минута на първото полувреме равенството бе възстановено и през второто полувреме битката за преднина започна отначало с много повече напрежение, нарушения и сериозни претенции от страна на треньорския щаб на гостите към случващото се на терена с явно пренебрегване на правилата за поведение. В 50-та мин., Чавдар отново поведе в резултата с гол на Иван Мишев, но някак пак не опази тази преднина и 15 минути след това последва поредния изравнителен гол за тима от Елин Пелин. От тук нататък в мача имаше повече пререкания, сериозни нарушения, оспорване на съдийски решения, недопустимо поведение на футболисти и от страна на треньорския щаб на гостите и това доведе до два червени картона -по един и за двата отбора, като декориран в червено за Чавдар бе Васил Бънов.

Накъсана игра и нищо хубаво за гледане донесе края на мача, като и след него напрежението между футболистите бе видимо и се случва за пореден път и което сякаш се превръща в нещо нормално и много грозно за гледане. В крайна сметка отборите си взеха по една точка от равенството 3:3.

Източник: balkanec.bg

Коментари (6)

  • Отговори (1) (2)
    1. добавен от: Анонимен 1 Октомври, 14:20

    Тоя вратар е гола вода

  • Отговори (1) (2)
    2. добавен от: вратарчето 1 Октомври, 15:44

    И, останалите 10 също са гола вода !

  • Отговори (0) (1)
    3. добавен от: Анонимен 1 Октомври, 21:50

    И вие двамата сте гола вода

  • Отговори (0) (2)
    4. добавен от: Анонимен 1 Октомври, 22:24

    Вратата става само за Ракитин Трудовец
    Да си идва тук

  • Отговори (2) (1)
    5. добавен от: Елин Пелин 2 Октомври, 13:56

    Левски Елин Пелин играе в А регионална група, като ще пишете нещо, поне гледайте да е истина.

    • (1) (0)
      1. добавен от: Омбре 3 Октомври, 19:23

      Тук пишат за ОФК Елин Пелин :lol:

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (213)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (129)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (62)
70% Complete