Понеделник, 29 Април 2024, 01:49

Симона Кирова от "Балкан Джуниър" ще наблюдава на живо мача Англия-Холандия

15 Декември 2015, 13:20
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 2646 0


Организаторите на Bamboo Beach детска лига, която се провежда в София и в която участват малките футболисти на „Балкан Джуниър”, поднесоха специална изненада на младите спортисти. От лигата дават право на едно дете от всеки от 14-те отбора през пролетта на 2016г. да наблюдават на живо мача от евроквалификациите между отборите на Англия и Холандия. Срещата ще се проведе на стадион Уембли в британската столица Лондон - вторият по големина в Европа след стадион Ноу Камп в Барселона и най-големият в света сред стадионите, на които всички места са покрити с козирка, с капацитет 90 000 места.
 
Тъй като младите футболисти ще бъдат придружавани само от организаторите, треньорите на юношеската формация „Балкан Джуниър” се допитаха до родителите кои от тях биха дали своето съгласие детето им да пътува. На този принцип се проведе томбола между 12 от децата, като честта се падна на 14-годишната Симона Кирова. Заедно с останалите футболисти, тя ще прекара една седмица в Англия. Децата ще имат и възможността да посетят стадионите на футболните отбори Челси и Арсенал.
 
Треньорите на „Балкан Джуниър” Здравко Атанасов, Мариян Маринов и Николай Христофоров поднасят своите благодарности към организаторите на Bamboo Beach детска лига за прекрасния жест, който правят към подрастващите.

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (125)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (55)
70% Complete