Събота, 4 Май 2024, 22:37

След 66 мача, сезонът за Левски приключва, където започна - в Правец

3 Юни 2013, 09:58
(0) (0)
България - Спорт
Прочетена: 3728 0


66-тия си мач този сезон ще изиграе отборът на Левски тази вечер, в Спортния комплекс в Правец. „Сините“ ще излязат за решителен пети двубой от финалната серия срещу Лукойл Академик, който ще определи шампиона на България за сезон 2012-13.

Сезонът за Левски стартира именно там, където ще приключи – в Правец. Там момчетата на Тити Папазов излязоха още на 9 септември миналата година за проверка с Арис, и оттогава са изиграли точно 65 мача, без днешния финал.

За Лукойл сметката спира на 59, с този пети мач от финалната серия с Левски, като и те изиграха първия си мач в Правец, срещу Арис, на 7 септември.

Най-много мачове с екипа на „студентите“ – по 51 – този сезон имат Веско Веселинов, Брандън Хийт и Томас Масамба.

С доста „обиколки“ ги водят играчите от Левски – Стефан Георгиев, Митко Димитров и Марко Маринович са играли в цели 62 срещи този сезон. В 59 участие са регистрирали Златин Георгиев и Хриси Димитров, в 58 – Павел Иванов и Митко Ангелов. Ники Върбанов записа 56 мача на сметката си, а Чавдар Костов и Венци Петков – 51.

Добрата ротация в двата състава си личи от това, че няма играч, който да има повече от 30 минути средно на мач и в Лукойл, и в Левски. Лидери в това отношение са Хийт и Костов с по 30.

Колкото и мачове, и минути, и победи и загуби да имат и Лукойл и Левски през изминалите почти девет месеца, всичко опира до една последна среща – тази вечер от 20 часа.

Източник: http://gong.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (213)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (129)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (62)
70% Complete