Сряда, 16 Октомври 2024, 03:21

Софийският градски съд освободи под гаранция Петя Банкова

14 Октомври, 14:35
(1) (2)
Правец - Новини
Прочетена: 1437 16


Софийският градски съд реши да пусне на свобода бившия директор на Агенция „Митници“ Петя Банкова, след като тя плати парична гаранция от 10 000 лева. Банкова поиска да бъде освободена заради влошено здравословно състояние, като посочи, че от четири месеца страда от онкологично заболяване. Освен това наскоро е дала показания по делото.

Прокуратурата също изрази съгласие, че Банкова може да бъде освободена от ареста, като подчерта, че здравословното ѝ състояние е основателна причина.

Правчанката Петя Банкова е обвинена за участие в организирана престъпна група, свързана с търговия с влияние, контрабанда и подкупи, заедно с още трима души. Тя е изправена и пред второ обвинение – за принуда. Според прокуратурата Банкова е командировала 18 души на различни позиции в Агенция „Митници“, като някои от тях са били повишавани и впоследствие принуждавани да приемат новите си длъжности.

Решението на съда все още не е окончателно.








Източник: balkanec.bg

Коментари (16)

  • Отговори (5) (8)
    1. добавен от: Анонимен 14 Октомври, 15:29

    Е то беше ясно,тя е просто бушон

  • Отговори (6) (3)
    2. добавен от: Анонимен 14 Октомври, 16:24

    Вече изглежда смирена

  • Отговори (14) (2)
    3. добавен от: Мега Корупция 14 Октомври, 16:47

    Когато са в властта и далаверите, са живи и цветущи, когато влязат в ареста са болни и смачкани горкичките... Бананова държава!

  • Отговори (3) (6)
    4. добавен от: Анонимен 14 Октомври, 18:05

    В нашата държава никой не е застрахован от нищо.Такъв номер могат да ти извъртят,че върви доказвайки,че нямаш сестра.Петя и семейството й са добри хора и трябва да преосмисли своето място и професионалния си капацитет.Просто тези,които са я сложили на тази позиция,са надцениливъзможностите йИ аз смятам, че е използвана за бушон.
    .

  • Отговори (3) (4)
    5. добавен от: Анонимен 14 Октомври, 20:30

    Такива неща се изписаха по неин адрес, та чак не е за вярване. Някои журналисти с раздухване и украсяване на изопачени интриги могат да съсипят здраве, кариера, живот на набелязания като мишена човек. Наистина тя се оказа като бушон. А сивите кардинали на по-високи позиции зад нея нито са арестувани, а са си на високи длъжности и се готвят пак за такива, та дори да ги избират за народни представители и пак да са управници на държавата... Госпожата четири месеца е била по болници, след шестмесечното си задържане. И по лицето й личи, че не е здрава. Дано поне да се лекува успешно.

  • Отговори (8) (5)
    6. добавен от: Анонимен 14 Октомври, 21:20

    Пуснете женицата бе. След като Тиквун не отиде в затвора какво искате от нея

    • (4) (2)
      1. добавен от: Анонимен 14 Октомври, 22:02

      "Пуснете женицата бе." Преди шестте месеца не приличаше на женица, друго и беше самочувствието.
      Да не сте и светили, та знаете, че е бушон?

  • Отговори (6) (0)
    7. добавен от: Анонимен 15 Октомври, 01:09

    Да бе, да, бил хрисима, била невинна,била свестен човек.... Тия приказки за лека нощ сме ги гледали. Тая мърша врътна голяма далавера с Боко Тиквоча и правешкия цървул златев.това и гаргите го знаят. Колко удобно, аз ще открадна 1-2 млрд., пък ще ме пуснат под гаранция срещу 10 хилки. Смешници. И хич не я защитавайте таз креватна джукеса, че лично съм имал служебни отношения с нея и знам що за стока е.

  • Отговори (6) (4)
    8. добавен от: Пешо 15 Октомври, 07:30

    И Живков и тая са бушони ама лакомията до там води Бойко Борисов и прасето Пеевски докато са живи ше си правят каквото искат па вие гласувайте за герб като сте без мозъци

    • (5) (0)
      1. добавен от: Анонимен 15 Октомври, 09:28

      Бушони друг път. Няма значение партията, важен е човекът. Човек, който съзнателно тръгва да прави далавери, с цел облагодетелстване. А това го виждаме във всяка партия.

  • Отговори (5) (3)
    9. добавен от: Анонимен 15 Октомври, 08:04

    Жената беше изкупителна жертва,а големите играчи си играят игрите и за тях няма възмездие.

  • Отговори (7) (0)
    10. добавен от: Анонимен 15 Октомври, 12:54

    Лелееее,била изкупителна жертва?! А, защо не съм аз или ти бе, унуфрий?! Живееш в паралелно пространство, за да не кажа,паралелна простотия. Тя, тая, хич,ама, хич не била крала и ме знаела за това..... Стига глупости! Ялa,пила, веселила се,крала

    • (2) (2)
      1. добавен от: Анонимен 15 Октомври, 19:22

      Не обиждай женицата и за слепите е ясно,че тя е жертвеното агне,явно само тъпанари като теб не го разбраха. Всичко беше постановка и понеже си вършеше работата и пречеше на някой хора да си движат далаверите изгоря. Жалко защото беше ценен кадър образована и с опит, ама като не искаше да вие с вълците, я изядоха.

    • (1) (1)
      2. добавен от: Анонимен 15 Октомври, 20:01

      Как беше наперчила гърди по снимките преди шест месеца. С едни изрязани разгологъзени потници. Смяташе се за едра риба. Но и цаците вършат работа.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (14)

Доволни ли сте от изборните резултати?

Анкета » коментари (14)

Доволни ли сте от изборните резултати?

отговори
Да (83)
70% Complete
Не (295)
70% Complete
Не гласувам. Предпочитам други да избират вместо мен. (29)
70% Complete
Не виждам алтернатива. (97)
70% Complete
Всички са маскари. (146)
70% Complete