Петък, 29 Март 2024, 11:18

"Созопол" и "Спортист" Своге не се победиха

6 Април 2022, 19:37
(0) (0)
Своге - Спорт
Прочетена: 597 0


Спортист Своге направи 2:2 при гостуването си на Созопол. Футболистите на Борислав Кьосев изиграха добър мач и изпуснаха доста голови положения, но през първото полувреме допуснаха два гола от две контраатаки. През втората част натискът на Спортист се усили и логично се стигна до изравняването.
В 9-ата минута Ласков стреля извън наказателното поле, топката попадна в ъгъла на вратаря Стефано Кунчев за 1:0. В 29-ата минута Гюзелев се възползва от грешка в защитата, след като получи топката на празна врата и реализира второто попадение.
През това време Ариф Ферадов направи няколко добри удара, а в края на полувремето Георги Николов изпусна чисто голово положение, след като не успя да вкара гол от само няколко метра от вратата.
Праз втората част домакините създадоха само едно голово положение в края на мача, а през останалото време Спортист натискаше и създаваше голови ситуации. В 56-ата минута Аюб Тазути стреля от 20 метра по земя и намали.
В продължението на срещата дойде и най-инфарктната ситуация. След ъглов удар Димитър Атанасов стреля извън пеналта, топката се удари в страничния стълб, върна се в наказателното поле, там стигна до Георги Николов, който шутира, тя се удари в горната греда, отново в стълба и влезе в мрежата за 2:2.


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete