Сряда, 8 Май 2024, 19:45

Спират тока в Правец няколко пъти на ден заради ремонтни дейности

11 Ноември 2013, 11:05
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 2153 8


Токът в Правец спира непрекъснато, оплакват се местните жители. Прекъсването на електричеството става по 2-3 пъти на ден.
От електроразпределителното дружество обясниха, че причината за честите прекъсвания на тока е поради подмяна на кабелите за високо напрежение. По данни на ЧЕЗ прекъсване на тока ще има два пъти на ден в 9,30 и в 16,00 часа. Очакват се ремонтните дейности да приключат на 22 ноември.

Източник: снимка Интернет

Коментари (8)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 11 Ноември, 11:22

    towa e pone ot 10 godini taka, osobeno esenta i zimata si e...mamata :lol: za selata ,dane goworim, tam zimata ,tragediqta e pulna....nEma tok sedmici, dori... :x

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: vili cvetanova 11 Ноември, 13:14

    Problema e ot godini,ne e ot sega.Po cjal den e cvetomuzika,a za zimata kakto pihe i v gornia komentar,ne mi se misli--strahno.

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 11 Ноември, 20:17

    Перфектно, като изгори всичките уреди, ще го оправят.

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 11 Ноември, 21:50

    Това наистина е само в правец,но местната управа не реагира на това, може би и Общината да има някаква полза от това, иначе не разбирам мълчаниеито им. Не е вярно, че спира само сутрин около 9.30 и след обяд около 16.00, днес например спира още два пъти - 13.15 до 14.00 и от 15.15 до 15.45. От ЧЕЗ не можаха да ми кажат каква е причината, а ме пращат по комшиите да проверявам те дали имат ток, тъй като никои освен мен не се е обаждал, че има проблем. Така е в Правец- ако не плащаш те режат, а ако си ощетен-заслужаваш си го, никои не го интересува. Не зная най-после кмета нямя ли да се намеси в този така наболял проблем в Правец!

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 11 Ноември, 22:01

    Не е вярно, че само ти си се обаждал днес, и аз се обаждах, но на тях - ЧЕЗ отговора е винаги такъв, по този начин те смятат, че излизат от положение, а ние се примиряваме с положението. Когато ни изключат за закъснение с плащането ги чакаме след като си платим,за да ни включат отново, та дори си плащаме за това, а когато те ни създават проблеми - изгорели уреди, то ние не получаваме нищо, а трябва да ги съдим - това е милата ни България, жалко за децата ни, тъй като ние не сме достойни родители и не можем да им създадем нормалните условия за живот в тази държава.

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 12 Ноември, 07:57

    Диваци, в кой век живеем, съсипахте ни компютри, климатици, хладилници. Като не можете да се справяте отивайте си там от където сте дошли, ние не желаем да плащаме за такова качество на услугата. Малко ви е дето ви крадат циганите, ако бях циганин и аз щях да го правя без никъкви угризения на съвестта. :x :x :x

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 12 Ноември, 08:19

    t.e. edin mesec,ako ne ste prosledili.ne vi li se struva malko mnojko,iavno ne e samo dalekoprovoda.ne si spomniam koia godina to4no(2003-2005) v iaponia ima sriv v elektrorazpredelenieto-toka lipsva 3sec. i ministura na energetikata podava ostavka ot sram."sram"dali tova e izvestna duma sred nashite upravnici :?:

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 12 Ноември, 10:33

    Това безобразие продължава ежедневно от 7 октомври, с малки разлики в часовете и времето за прекъсване - имаше няколко дни, в които нямаше по 15-20мин.ток, а иначе само са секунди го спират, колкото да изгорят на хората уреди и апаратура. Наглостта на ЧЕЗ стига до там, че ми отговориха, ако имам изгорял уред да подам молба!?!? И като подам молба к`во???? Има хора, които вече 2 години откак са подали токива молби и нищо... Наглеци, идиоти, говеда - това са изедниците ЧЕЗ и останалит като тях! ДОЛУ ЧЕЗ, ЕВН и т.н. Забелязвате ли, че нямаме достъп до отговорни лица от ЧЕЗ - телефона за връзка е само на кол-чентър и никак не можем да се доберем до висшестоящи чиновници от тая фирма. Те се крият и не желаят да се занимават с нас, ама ние трябва да се занимаем сериозно с тях - време е да си идат от страната ни!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (224)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (131)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (66)
70% Complete