Вторник, 7 Май 2024, 19:40

Спортен празник с участието на детските градини в Ботевград

17 Май 2016, 10:50
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 2149 1


По случай днешния ден - Деня на българския спорт и Деня на детето – 1 юни в зала „Арена Ботевград” се проведе детски спортен празник с участието на 230 деца от детските заведения в Ботевград. Организатор на събитието е Община Ботевград.
 
В 10:30ч. малчуганите от ЦДГ „Слънце”, ЦДГ „Славейче”, ЦДГ „Кокиче”, ЦДГ „Саранск”, ЦДГ „Синчец”, ОДЗ „Звънче” и ОДЗ „Иглика”, придружени от техните възпитатели, се наредиха в колони, за да направят загрявка, под  ръководството на директора на ЦДГ „Слънце” Румяна Гиздова.
 
След разгряването започна състезание между децата, като те бяха разделени на отбори. Малчуганите имаха за задача да пазят равновесие, да преодоляват препятствия, да скачат, хвърлят топки, както и да заобикалят конуси. Настроението бе приповдигнато и малките възпитаници се забавляваха от сърце.
 
След като завърши състезанието директорът на ОП „Балкан” Петко Колев поздрави децата и връчи грамоти на директорите на детските заведения. Всички бяха зарадвани, като получиха лакомства.
 
От 13:30ч. празникът продължава на стадион „Христо Ботев”, където ще се проведе крос-кънтри за ученици от 5-6 и 7-8 клас. Организатори на надпреварата са Община Ботевград, ОП „Балкан”, и Клуб по лека атлетика „Балкан”. 


Източник: balkanec.bg

Коментари (1)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (219)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (130)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (64)
70% Complete