Вторник, 23 Април 2024, 21:20

Спортист Своге победи Велбъжд Кюстендил като гост

4 Май 2014, 21:48
(0) (0)
Своге - Спорт
Прочетена: 1662 0


Спортист Своге надигра като гост отбора на Велбъжд Кюстендил. Свогенци постигнаха заслуженото 2:3 в поредния мач от В АФГ.
Свогенци първи можеха да открият резултата, но топката срещна гредата на вратата пазена от Радослав Димитров, в 24 мин. Атанас Пенков бе точен за 1:0 в 28- та мин. Влезлият като резерва Методи Цветанов изравни в 33- та. Кюстендилецът в отбора на „Спортист" Александър Александров- Аци се разписа за 1:2 в 37- та минута.
През втората част, отново Цветанов можеше да увеличи преднината на гостите, излязъл сам срещу вратаря, но удара му срещна гредата. Капитанът на „Велбъжд" Мирослав Петров възстанови равенството в 75- та минута, с удар от над 30 метра. В заключителната част на двубоя обаче, футболист на Своге реализира за крайното 2:3.
Победата на Спортист Своге предизвика остра реакция от старши треньора на Германея Сапарева баня Борис Кръстев. Кръстев заяви, че резултата между Велбъжд и Своге 2:3 е меко казано странен. "Не съм гледал мача, но не се и учудвам, вънреки че няма много логика Своге да победят в Кюстендил. Явно има някаква схема, целяща Германея да бъде извадена от групата, но това няма да стане. Всичко обаче някога се връща на стратезите на тези схеми", допълни Кръстев.
Следващият мач на Спортист Своге е, като домакин на 11 май от 17.00 ч. именно срещу отбора на Германея Сапарева баня.


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (180)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (122)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (42)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete