Неделя, 8 Септември 2024, 05:30

Среднощен кошмар за Балкан в Прищина

23 Октомври 2013, 08:39
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 2515 1


Много хубаво не е на хубаво, казват старите хора. Ако съдим по среднощните преживявания на Балкан в Прищина, това е самата истина. След 8 часа и половина път от Ботевград до столицата на Косово, а след това, след още час и половина вечерната тренировка, отборът на Александър Тодоров бе посрещнат от неприятна изненада на връщане в хотела.

Балкан бе настанен в изключителния лукс на построения за 38 млн. евро хотел в Прищина Swiss Diamond. В него бяха отседнали съдиите за мача на ботевградчани със Сигал днес в Балканската лига, длъжности лица, включително и ръководството на Балканската лига.

Всички те, начело с баскетболистите ни и щаба на Александър Тодоров, разбраха късно снощи, че ще бъдат преместени на пожар в друг хотел. Причината е пристигането в Прищина на не кого да е, а на самия премиер на Турция Реджеп Тайб Ердоган с цялата му свита. Посещението му било пазено в дълбока тайна, а управата на елитния и лъскав Swiss Diamond не подозирала, че ще бъде форсирана да подложи гостите си на невиждан стрес в часове, в които те трябва да вечерят и да се отправят по леглата.

Одисеята на Балкан приключи около полунощ, когато тимът се добра благополучно до стаите на новия си хотел. Условията в него са добри, а баскетболистите от Ботевград се интересуват вече само от това местните да гаратират спокойствието им поне до началото на двубоя тази вечер със Сигал. Той започва в 18,30 часа.

Източник: http://bball.bg

Коментари (1)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (11)

Доволни ли сте от изборните резултати?

Анкета » коментари (11)

Доволни ли сте от изборните резултати?

отговори
Да (65)
70% Complete
Не (228)
70% Complete
Не гласувам. Предпочитам други да избират вместо мен. (20)
70% Complete
Не виждам алтернатива. (65)
70% Complete
Всички са маскари. (105)
70% Complete