Събота, 4 Май 2024, 07:40

Среща на представители на местните власти на страните-партньори по проекта "Labour Plus - Иновативни стратегии за равна заетост"

11 Октомври 2013, 07:45
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 2003 2


По инициатива на областния управител на Софийска област беше организирана първа среща в София на представители на местните власти на страните-партньори по проекта „Labour Plus - Иновативни стратегии за равна заетост“.  Срещата беше открита от зам.областния управител Даниела Бакърджиева. Целта на проекта „Labour Plus - Иновативни стратегии за равна заетост“ е да се интегрират имигранти, роми, младежи и трайно безработни, да се създадат и успешно да бъдат приложени нови ефективни програми за заетост сред тези социални групи, както и да се създаде обмен на стратегии и политики за подобряване на пазара на труда и социалното положение на групите в неравностойно положение в страните-партньори по проекта. Проектът „Labour Plus - Иновативни стратегии за равна заетост“ е съфинансиран от Европейския съюз и приключва през 2014 г.
 


Източник: balkanec.bg

Коментари (2)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: цаков 11 Октомври, 08:19

    Етажна собственост
    Във връзка с необходимостта от създаване и поддържане на публичен регистър на основание чл.44 от Закона за управление на етажната собственост /обн. в ДВ бр. 6 от 23.01.2009 г., в сила от 01.05.2009 г. и Наредба № 3 за създаване и поддържане на публичен регистър на сградите в режим на етажна собственост /обн. в ДВ бр.50 от 03.07.2009 г./ , утвърдени типови бланки на заявление и регистрационна карта, следва да бъдат попълнени от председателя на управителния съвет или от управителя на етажната собственост след провеждане на общо събрание на собствениците и предоставени на Общинската администрация за вписване.Бланките могат да бъдат изтегляни от тук или да бъдат предоставени в деловодството за сведение на гражданите, живеещи в сгради или отделни входове в режим на етажна собственост.

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 11 Октомври, 18:18

    :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (211)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (61)
70% Complete