Понеделник, 29 Април 2024, 01:53

Среща-разговор с Бойко Великов

9 Септември 2015, 21:41
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 1337 8


В Малкия салон на НЧ"Тодор Пеев-1871" гр.Етрополе се проведе среща-разговор с Бойко Велков-заместник-председател на ВС на БСП, която бе организирана от Общинската организация на БСП в Етрополе и която е по повод 71 години от 9-ти септември 1944 години. Срещата бе водена от Станка Димитрова, която поздрави присъстващите и постави акцент върху тази историческа дата. В залата присъстваха : Владимир Александров-кандидат за кмет на Община Етрополе издигнат от БСП, както и голяма част от кандидатите за общински съветници. Господин Великов говори доста обхватно върху отбелязването на годишнината, като някои от думите му бяха :" ...Хората помнят времето преди 9-ти септември и след това.БСП се запази и съхрани като национална партия, което трябва да предадем и за в бъдеще. В годините на социализъм бе изградена достатъчно силна държава , но нямаше достатъчно висок глас да го заявим. Позволихме част от историята да бъде заличена.Длъжници сме на историята. Трябва да си направим изводи от допуснатите грешки през всички тези години. В момента имаме тежко социално разделение, като ценностите отстъпиха място на комерсиалното, частното и корпоративното........". Обсъдени бяха въпроси свързани с политическото, социалното и икономическото положение на страната, както и предстоящите местни избори. Гостът изрази своята подкрепа за Владимир Александров, като заяви, че ще се води честна кампания, ясна и открита.   

Източник: balkanec.bg

Коментари (8)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 9 Септември, 22:35

    месни избори

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 10 Септември, 10:31

    Среща разговор с Бойко Великов -абе г-да журналисти напишете кой е този човек, какъв е, що е, очевидно става дума за известен човек, ама има хора, които не го познават човек

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: анонимен 10 Септември, 12:52

    Не го познаваш ти,защото си задръстен.

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 10 Септември, 13:41

    Ем.Димитров - РОТМАНСА и братовчед му генерал Димитров от АБВ са деца на най-големите комунисти в града. Видяхме ФАСА от БАСТА, какви ги свърши....няма да е по различно и ГЕНЕРАЛА ако го изберат за кмет.Те са от един и същи клан - Димитрови и зад тях е правешката мафия фамилия - баща и син Златеви. Не трябва да допускаме града ни да бъде ограбван. Вярвам на младите хора от БСП, че няма да допуснат това, защото живеят и работят в града ни, знаят с какъв труд се изкарват парите на Елаците, които общината получава от тях и не биха ги подарили на тези мафиоти. Желая успех на младите социалисти на местните избори!!!

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 10 Септември, 14:32

    Когато коментирате хората поименно,не бъдете анонимни,или ви е шубе нещо-хахаха!

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 11 Септември, 11:21

    Само Влади Александров ще оправи града- да му дадем доверето си! Желая успех на изборите!

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 11 Септември, 13:34

    Stanka e predatelka i shte potopi besp kolko izobi trebva da zagybi za da razbere che ne stava

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Николай Милчев 11 Септември, 13:56

    Ей, много злоба много нещо. 5 анонимен си и обвиняваш, че някой друг е анонимен. Трябва ли да ги е страх хората според теб?

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (125)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (55)
70% Complete