Понеделник, 29 Април 2024, 02:15

Стамелия Цолова- Дендл с благодарност след концерта в Ботевград

16 Май 2016, 15:45
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1732 15


Уважаеми съграждани, скъпи близки и приятели!
 
С вълнение и трепет се готвих за срещата си с вас! Почти 6 месеца! В това време минах през ада на смъртта на баща ми, който най- много се радваше, че ще пея в родния си град!
Минах през радостта от срещата с вас! Минах през безценното сътрудничество и  съвместна работа с г- жа Силвия Младенска- предимно по интернет! Минах през колебания и мечти да се срещнем!
Срещнахме се! На 9 май!
Забележителна дата в календара на моя живот ще остане тя, защото преживях едни от най- силните вълнения при нашата среща. Вълнувах се, пях, слушах аплодисментите ви, нямах сили да говоря, но бях щастлива!
В моя роден град оцениха творчеството ми, посрещнаха ме топло и сърдечно! И цветя! Много цветя!
Благодаря!

Благодаря на Ръководството на Община Ботевград, на Читалище "Христо Ботев 1884", на Дружество "Орханиец" и на любимото ми училище "Васил Левски" за прекрасните кошници- чувствах се богата, цветна и ефирна като прекрасните цветя!
Благодаря на г- жа Таня Цонкова- диригентка на Смесен хор при Читалище "Христо Ботев" и на прекрасните хористи, които само с две репетиции с мен направиха една от любимите ми арии да звучи вълшебно.
Иска ми се да прегърна отново всички и да си пожелая нова скорошна среща с вас!

Благодаря!

С обич: Стамелия Цолова- Дендл

Източник: balkanec.bg

Коментари (15)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Радка Петкова 16 Май, 17:27

    Стамелия,аз също благодаря за това,че имах удоволствието да видя след толкова години онова малко момиче,което винаги пееше,а веселият смях радваше нашето семейство,нейните съседи ! Моите родители,аз и моето семейство, се радвахме на твоя талант,обичахме теб и сестра ти,твоето семейство в което имаше толкова спокойствие и топлина ! Но годините отлетяха,майка ми,баща ми,твоят баща,вече ги няма,нищо не е същото ! Поклон пред паметта им !...До като те гледах,до като те слушах,спомените ме върнаха в онези далечни години и ми беше тъжно,но изпитвах и гордост,че те познавам,радвах ти се от сърце,искаше ми се да те прегърна и да ти кажа "БЛАГОДАРЯ " за удоволствието,което ми достави на мен и на възторжената публика ! Поздравления за таланта ти,Стамелия ! Ще те очакваме отново !

  • 2.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 16 Май, 21:55

    Сгодна е става за игри

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 17 Май, 08:43

    Какво е това нaрувaне .Не е ли духовата музика не вaжи .

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 17 Май, 09:03

    Мaкя добра е ,ще има аеробика .

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 17 Май, 09:08

    Хайде, стига простотии, №4. Оперното пеене е прекрасно, но не е за всяка глава. За твоята проста глава със сигурност не е. Ако имаш глас и знаеш някоя ария, нямаш представа, каква наслада изпитваш, когато я изпълняваш, дори и в банята само да пееш. Чак тогава ще разбереш колко са различни оперните певци от хората.
    Бог ги е дарил с неземни гласове да даряват радост на нас, обикновените хора.
    А Силвия Младенска е стожерът в читалището, останалите се въртят, като електрони около нея. Отсъства ли Силвия Младенска един ден от работа, в читалището настава хаос. Диригентките не могат да си разпеят певците.

  • 7.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 17 Май, 10:49

    Стамелия изглежда много фин, изискан човек, сигурно е талантлива певица. Класическата музика е за културни, духовни хора и е здравословна. Аз обичам класическата музика и съжалявам, че не можах да присъствам. Дано наистина да има още такива представления с нейно участие в нашия град! Не съм сигурна, но ми заприлича на едно момиче, което имаше сестра Мариана, живееха в село Скравена, а после в Ботевград? Мисля, че бяха от учителско семейство и много старателни, ученолюбиви, а също артистични, приятни момичета? Ако е същата, трябва да е над 50-годишна, но не й личи? Така ли е? Или съм се припознала? :)

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 17 Май, 11:19

    Нема ли духовата музика и скаратa дa пуши не става .Балканец спри да триеш истинaтa в България живеем не в Европа .На балканския полуостров Дендл не върви

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 17 Май, 12:15

    Не е възпитано да се питат жените за годините им, №8.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (125)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (55)
70% Complete