Събота, 4 Май 2024, 09:31

Становище

26 Май 2015, 17:37
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 1355 3


Днес, 26.05.2015 г. за втори пореден месец Общински съвет-Етрополе не прие решение за предоставяне на активите, придобити по проект „Обновяване и оборудване на МБАЛ „Проф. д-р Александър Герчев” ЕООД – гр. Етрополе” на болницата. Решението за втори път е саботирано от групата общински съветници от БСП, които напълно демонстративно напуснаха заседанието на Общинския съвет.

След успешното изпълнение на проекта, Община Етрополе отчете дейностите с всички необходими доказателствени документи, като последните необходими документи, които се изчакват от МРРБ следва да удостоверят прехвърлянето на всички придобити активи по проекта към “МБАЛ "Проф. д-р Александър Герчев” и е задължително условие съгласно чл.7.1а от Общите условия към договора за безвъзмездна финансова помощ. Тези документи са изискани от МРРБ на 26.03.2015 г. със срок на получаване до 10 работни дни. Срокът вече е просрочен, като от министерството проявяват толерантност, но очакват документите всеки момент.

Ако Община Етрополе не осигури нужните документи, ще изпадне в ситуация да заплати от своя бюджет сумата от 3 954 775 лв., каквато е окончателната стойност на проекта.

За пореден път групата на общинските съветници от БСП демонстрира незаинтересованост по отношение на изключително важни точки заложени в дневния ред на Общинския съвет, което говори за отношението им към развитието на община Етрополе.Община Етрополе

Източник: balkanec.bg

Коментари (3)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: анонимен 26 Май, 19:00

    На Глога гласувахте ли заплатата :?: :wink:

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: анонимен 26 Май, 21:58

    Защо Цацов бърка обществените с личните работи. За никой не е тайна личната омраза от него към доктора, причина е законо свършена административна работа от господин Глогов като кмет тогава,което засяга Цацов. Съветник който пренася лични чувства и интереси в общината не е за общината. Там трябва да се мисли за града глобално а не в личен план. Имаш време Цацов млад си живота е пред тебе ще се научиш с малка скоба обаче (това не се учи или ти е дадено да си пълен егоист влюбен в себе си и да си убеден, че само ти си човек или да си наясно че има и други живи същества на земята наречени хора)

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: анонимен 26 Май, 22:02

    Нито съм за Глогов, нито за кмета случайно присъствах тогава в съвета и поради това споделих горното изказване

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (211)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (62)
70% Complete