Четвъртък, 2 Май 2024, 16:30

Становище на инж. Богомил Георгиев относно случая с Илия Кусев

4 Май 2015, 20:18
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 2649 2


Инж.Богомил Георгиев-кмет на Община Етрополе изрази своето становище по повод на разпространените в местните медии материали за възникналия проблем с Илия Иванов Кусев. Г-н Георгиев категорично отхвърля отправените към него обвинения и нападки, като ясно и точно подчерта, че като кмет никога не е финансирал книги под партиен знак и че има други възможности да се реагира при продажбата на книги, а не чрез полицията.Въпросната стихосбирка е издадена със съдействието на Корнелия Нинова и поради тази причини е отказана финансовата подкрепа. С няколко думи бе засегнат и  въпроса за работата по централния площад, като няма опасност от изсичане на дърветата около него и няма да бъде разрушено щъркеловото гнездо, тъй като такива мнения са били изразени от някои граждани. 

Източник: balkanec.bg

Коментари (2)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: От София 4 Май, 22:46

    :lol: Ох, добре, че не се прибирам често в Етрополе като чета подобни глупости ще припадна ... стихосбирка на Христо Ясенов била финансирана от Корнелия Нинова и поради тази причина нямало да я финансира и общината. Абе, алоо ... Христо Ясенов не е нито на Корнелия Нинова, нито на община Етрополе! Неговите стихове ще пребъдат със и без вашето финансиране ... кво ще рече стихосбирка с партийно финансиране - вие луди ли сте всичките?
    И последно, но не по значение какво общо има щъркеловото гнездо с Кусев? :roll:
    Човек да се чуди да се смее или да плаче като чете за Етрополе
    И какво общо със стихосбирката

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 5 Май, 12:57

    Полицаите са били извикани от управителката на общинския пазар Виолета,която е доведена дъщеря на Евгения Христова.За нейното назначаване в Общината Евгения направи пътека,като включи в това и Илия Кусев.Храни куче да те лае!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (208)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (60)
70% Complete