Вторник, 14 Май 2024, 03:58

Стъпки и особености при откриване на акаунт в букмейкъра Betano

26 Юли 2023, 08:41
(0) (2)
Ботевград - Новини
Прочетена: 582


Има не малко причини, поради които залагащите предпочитат онлайн букмейкъри вместо наземни пунктове. Освен лесното използване, коефициентите са по-високи, разнообразието от пазари е по-голямо, може да заложите на всякъде, а също така играчите могат да се класират за множество бонуси и промоции. Един от най-честите въпроси, които задават новите потребители, е как да създадете акаунт за онлайн залагания. В тази статия ще разгледаме процедурата по създаване на Betano акаунт и какви са стъпките. Букмейкърът Betano е сред най-добрите на българския пазар и може да му имате доверие, като предлага голямо разнообразие от игри и щедри промоции. Ето и как да си отворите акаунт в сайта на Бетано.

Посетете официалния сайт и започнете регистрация
Отворете официалния сайт на Betano за България – betano.bg. Щракнете върху бутона "Регистрация", който се намира в горната дясна част. След като изберете опцията за регистрация, сайтът ще ви отвори нова страница. След това ще трябва да предоставите лични данни. Бетано вече предлага и три различни метода на откриване на акаунт - с профил от Facebook, с профил от Google и с И-мейл. Регистрацията с и-мейл е пълна и ви съветваме да откриете акаунта си по този начин.

Попълнете регистрационния формуляр в Бетано
Повечето сайтове ще поискат вашето име, имейл адрес, местоживеене, телефонен номер и дата на раждане. Някои може да ви помолят за допълнителна информация. Изберете потребителско име и парола. За да можете да се върнете и да влезете отново, трябва да изберете уникално потребителско име и парола, за да защитите акаунта си. Приемете Правилата и условията на букмейкъра. Сайтът ще ви помоли да приемете общите условия. Съветваме ви да ги прочетете внимателно предварително, за да избегнете изненади по-късно.

Регистрационният процес в Бетано е разделен на няколко кратки стъпки. Въвеждайки цялата информация във формуляра, вие ще имате създаден акаунт за залагане. След това е нужно да го активирате и може да влезете в профила си.

Какви са изискванията за регистрация за онлайн залагания в Бетано?
Трябва да обърнете внимание на изискванията за откриване на акаунт в betano.bg. Първо и най-важно, трябва да сте сигурни, че букмейкърът приема играчи от вашата страна. Бетано работи в България, така че това не представлява проблем. Хазартният оператор има издаден лиценз от НАП и е сред най-реномираните сайтове за онлайн залагания.

Възрастта е много важна при регистрацията в сайтове за хазартни игри. За да започнете да залагате, трябва да сте пълнолетни. Непълнолетни лица няма да могат да се регистрират. Възможно е да създадат фалшив профил, но няма как да се верифицират пред букмейкъра и да изтеглят печалби.

При регистрация бъдете внимателни, попълвайки местожителство. Уверете се, че посоченият от вас адрес е правилен. Букмейкърът ще ви помоли да предоставите документ, който го доказва, за да потвърди акаунта ви. Ако направите грешки, няма да можете да завършите проверката и акаунтът ви ще остане без верификация.

В заключение, един от най-лесните начини за букмейкърите да мотивират нови клиенти да създадат акаунт за залагания е като предлагат доходоносен бонус за добре дошли. Betano има щедър начален бонус, така че след откриване на акаунт е препоръчително да се възползвате.

Източник: balkanec.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (239)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (133)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (49)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (70)
70% Complete