Събота, 4 Май 2024, 21:13

Старейшините на БАСТА влизат в ББЦ!

26 Март 2014, 14:14
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 2182 18


Лидерът на "България без цензура" Николай Бареков потвърди новината за вливането на изтъкнати фигури на БАСТА в "България без цензура". На днешната си пресконференция той обяви имената на новите попълнения - Павел Димитров, Иван Петров и Костадин Хаджигаев, който са сред т. нар. старейшини в БАСТА. „Тези хора направиха своя личен, идеен и политически избор. В него стои ясното желание на две, три страни - да възстановим демокрацията, парламентаризма и политическото в България. Тези хора от днес, заедно с хората, които стоят и ги подкрепят, стават членове на партия "България без цензура". Това са хората, които са донасяли най-много гласове и успех на своята предишна партия. Те ще бъдат част от нашите предизборни щабове от името на "България без цензура", каза Николай Бареков.

Той обяви, че освен тримата от БАСТА, към ББЦ се присъединява и Ангел Даскалов, който напуска ГЕРБ – Пазарджик. „Идеята в БАСТА беше да бъдем алтернативна на ГЕРБ, на лошите практика, които се случиха там. Останахме верни на тази кауза допреди няколко дни. Оказа се, че БАСТА е патерица на ГЕРБ и Бойко Борисов. Шест месеца след учредяването на БАСТА, нищо не се случва в нея. Никой не желае да се коалира, да се партнира и да си сътрудничим. Те ни наричат гербаджии. Явно това е поредният задкулисен проект на ГЕРБ. Ето защо ние решихме да се разделим с БАСТА”, каза Павел Димитров.

Източник: Агенция Блиц

Коментари (18)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 26 Март, 14:36

    Нещата ще си дойдат на мястото и ще стане ясно кой дава рамо на новия "политик"...

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: анонимен 26 Март, 17:39

    А баш старейшината Андреев ще се включи ли :shock:

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: анонимен 26 Март, 19:15

    Емо,Емо предадоха те едни от емблематичните фигури.Ще си останеш само с Марчето Драганска,Стефчо Борисов и етрополските подлизуркьовци.

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: аноншмен 26 Март, 19:29

    Нормално е при толкова кухи партии, хората , на които им се работи да бягат и да се присъединяват към реална партия.

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: анонимен 26 Март, 19:35

    Борисов пак ще се жалва по медиите сега...

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 26 Март, 21:34

    ЕМО МАЙМУНЯКА

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: анонимен 26 Март, 22:06

    Мирослав Найденов беше неузнаваем по bTV. Къде изчезна самочувствието му? Защо мънка като слаб ученик? Защо се е сгънал? Какво му се е случило? Нали беше много силен-вилен. Найденов влезе в обяснителен режим. Налага му се да се оправдава за близостта си до емблематична фигура като Емил Димитров. Бръщолевенето на М.Н. за разбиването на „обръчите от фирми” на ДПС никого не може да убеди. Генка Шикерова уж е много нападателна и изстрелва въпрос след въпрос („Ами така правим…”), но нещо се ослуша, когато Найденов заговори за OMI. Защо ли не попита, да речем – „В какви отношения са били през годините Димитров и Пеевски?”. Миро Найденов може да е разбивал „обръчите от фирми” на ДПС, сънувайки… Мирослав Найденов изръси безподобна глупост на финала. Бившият министър бил казал на Емил Димитров, че трябвало да очакват атаки заради проекта БАСТА. Шедьовър на глупостта. Нима Найденов очаква някой да му се върже на пиниза? М.Н. още малко и ще се изкара политически репресиран. Сякаш БАСТА е значим политически фактор, че да бъдат атакувани лидерите му. БАСТА е измишльотина. „Проектът” на Найденов и Димитров няма никакъв шанс. Миро Найденов и Емил Димитров са политически нули. Надигането на малките и средни фирми от дърводобива е не заради БАСТА, разбира се. Хората са мачкани години наред. Сега търсят място под слънцето и справедливост. Смехотворен е опитът на Миро Найденов да представи разобличенията на бизнесмените като политическа атака. Измишльотината БАСТА обслужва интересите Бойко Борисов. Проектът е толкова несъстоятелен, фигурите в него са толкова непопулярни (меко казано), че на техния фон Б.Б. може да се вихри с популистките си изцепки. БАСТА ще катастрофира на първите избори, на които ще се яви със свои кандидати. Няма как политически нули да създадат работещ и успешен проект. С Мирослав Найденов като политик е свършено. Приключил е. Край. Да си ходи при саламите…

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 26 Март, 22:10

    Браво,нека продължава ББЦ в същият дух,нека продължи да мачка,както нас ни мачкаха толкова години

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 27 Март, 05:22

    „Идеята в БАСТА беше да бъдем алтернативна на ГЕРБ, на лошите практика, които се случиха там. Останахме верни на тази кауза до преди няколко дни. Оказа се, че БАСТА е патерица на ГЕРБ и Бойко Борисов. Шест месеца след учредяването на БАСТА, нищо не се случва в нея. Никой не желае да се коалира, да се партнира и да си сътрудничим. Те ни наричат гербаджиии. Явно това е поредният задкулисен проект на ГЕРБ. Ето защо ние решихме да се разделим с БАСТА”, каза Павел Димитров.

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: горския 27 Март, 06:20

    Щом съпредседателите на БАСТА бягат, сметай що за партия е това.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (213)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (129)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (62)
70% Complete