Неделя, 28 Април 2024, 13:21

Стартира ученическият конкурс „Магията на производство. Рудодобивът-познание е бъдеще"

7 Октомври 2019, 20:27
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 1378 0


Стартираха мероприятията, които съпътстват новия ученически конкурс на" Елаците-Мед" АД и Геотехмин ООД на тема : "Магията на производство. Рудодобивът-познание и бъдеще, който се провежда в общините, в които дружествата развиват дейност. През тази година той е част от корпоративната социална отговорност на дружествата и инициативите, посветени на две значими годишнини - 44 години от създаването на МОК „Елаците“ и 20 години от присъединяването на дружеството към Група ГЕОТЕХМИН.

През изминалата седмица бе проведена беседа в ПГ "Тодор Пеев" гр.Етрополе, а днес такива имаше в СУ "Хр.Ясенов" и ОУ "Хр.Ботев" гр.Етрополе, като учениците бяха запознати с условията на конкурса и имаха възможността да изгледат презентация лекция „Магията на рудодобива”, която представи д-р Живко Илиев от Минно-геоложкия университет. Придружаваха го представители на дружествата-организатори на конкурса Стефани Параскова и Моника Мишева.

В конкурса могат да участват ученици от 5-ти до 12-ти клас. Учениците получиха подготвени разяснителни материали за условията на участие, а крайният срок за предаване на творбите е 5 ноември 2019г.

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (55)
70% Complete