Понеделник, 13 Май 2024, 01:51

Стилно подготвен и с много настроение бе концертът на Коалиция за България в Етрополе

8 Май 2013, 22:21
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 3210 19


Тази  вечер от 19:00ч. в големия салон на НЧ ”Тодор Пеев -1871” се състоя заключителният концерт на Коалиция за България в Етрополе. На събитието присъстваха част от кандидат- депутатите от 26 МИР, а именно: Кирил Добрев, Анна Тодорова, Георги Бояджиев, Катя Симеонова и нашият съгражданин Владимир Александров. Специален гост на мероприятието бе Георги Първанов, когото присъстващите посрещнаха  много сърдечно и с аплодисменти. Броени дни преди провеждането на изборите, представителите на Коалиция за България заложиха на естественото поведение, на непринудения тон, на това да говорят разбираемо и достъпно и да изразят своите човешки отношения към проблемите на страната. За пореден път силно емоционално и истински бе изказването на Владимир Александров, който застана пред съгражданите си и изрази уважението си към всички, които по един или друг начин са оказали подкрепа на него и останалите кандидат-депутати. С ораторски си възможности Георги Първанов изказа  своята лична позиция по някои проблеми и заяви, че застава зад листата на БСП, че това е един много силен отбор, част от който се чувства и той самия. Удоволствие на присъстващите доставиха чаровните танцьори то гр.Перник, а кулминацията на концерта бе китката от прекрасни песни изпълнени от харизматичната народна певица Румяна Попова.

Очаквайте видео

Източник: balkanec.bg

Коментари (19)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 9 Май, 09:44

    Бях там беше прекрасно ,и се надявам хората да гласуват ,не за малки партий,това е целта на Герб да се разпилеят гласовете В Бсп съм от доста време ,и вярвам,че тази партия се е променила и ако спечелим - ще живеем по-добре Гласувайте само с № 5

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 9 Май, 09:49

    Я се разкарай!

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 9 Май, 09:50

    Аз пък силно, ама много силно вярвам, че без ГЕРБ България отново ще се върне назад в болезнената история на прехода. За това на 12 Май гласувайте за ГЕРБ с номер 15 в интегралната бюлетина.

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 9 Май, 10:32

    Аз пък, ама много силно вярвам че без ГЕРБ Анита Пешева ще спре да дразни хората по интернет форумите.Ани знам, че ви е яд и, че виждате края на лапането на пари и пишки в Общината, но и така става. :twisted:
    Гласувайте за когото си искате стига да не е за ГЕРБ.Ако ви дават пари вземайте и гласувайте по съвест няма как да докажат за кого сте гласували.

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: горския 9 Май, 11:10

    Подкрепям те #4.Герб е едно ЗАРАЗНО ЗЛО,даже и Емил го разбра ,но е късно.

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 9 Май, 11:18

    №2 няма да се разкарам защото смятам да живея в този град и за в бъдеще и децата и внуците ми .Не искам те да плащат европейските пари който се пилеят по наште улици и голяма част от тях отиват в черната каса на Герб.

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 9 Май, 11:28

    Боже, пази Етрополе от "грижливите стопани" БСП и тяхната креатура ГЕРБ1

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 9 Май, 12:35

    Номер 4, какво прави Анита Пешева в общината е ясно и се вижда, но ти явно лапаш мухи и плюваш змий и гущери. Евала на Анита, че ви дразни, не само вие да обиждате хората и да правите кеф на сеирджийте и интригантите. Мрете от яд, червени мишоци.

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 9 Май, 12:47

    Най-младите са на сцената. Застаряваща публика, вперила поглед към миналото.

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 9 Май, 13:45

    #8 Свирки ли?

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (237)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (132)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (49)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (68)
70% Complete