Понеделник, 6 Май 2024, 18:29

Стоичков: Групировката ГЕРБ ще стане като НДСВ

30 Ноември 2013, 19:38
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 1152 12


Най-успешно реализираният български футболист Христо Стоичков продължи предрече, че бъдещето на ГЕРБ е сходно с почти пълното изчезване на НДСВ от политическата карта след падането на царистите от власт. В "ДикOFF" той бе категоричен, че Бойко Борисов никога няма да се върне на власт."Неговата групировка, дето си я направи, ще стане като НДСВ", предрече Стоичков за партията на Бойко Борисов, а конкретно по отношение на бившия премиер, добави: "Няма да се върне на власт, Хората не са толкова прости." Камата припомни как преди две години тогавашният премиер се оплака, че яде сам филия в къщата си. "Така и ще продължи!", отсече Стоичков.

Голмайсторът от Световното първенство в САЩ призна, че не е усещал на гърба си порочните методи от управлението на ГЕРБ, защото не се занимава с бизнес, но подчерта, че много негови приятели са пряко засегнати и от тях знае много за далаверите на вече бившата власт. Той смята, че Бойко Борисов съзнателно кара хора като предприемача Красимир Дачев да говорят срещу него, защото името Стоичков все още "продава".

Източник: http://novatv.bg

Коментари (12)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: горския 1 Декември, 07:45

    Нека да е ясно за всички, че „Моделът ГЕРБ“ изключва всякакво конкурсно начало при назначенията, всякакви критерии за професионализъм. Важна е била само лоялността към партията. Държавата е превърната в частна собственост.И когато това се прави повсеместно, когато на повечето ключови постове застават неподготвени хора – не бива да се учудваме защо в момента държавата е в такова тежко положение.
    Обществото трябва да узнае цялата истина, за да може веднъж завинаги да се преустанови този порочен модел!

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 1 Декември, 07:53

    Граждани за европейско разграбване на България получиха амнезия за обещанията си - да накажат тройнокрадливата коалиция, да има европейски доходи в края на мандата им - нещо повече - когато Волен настоява за такива доходи - те се смеят - смеят се на мизерията на обикновените хора - зер с милионите не чувстват бедността, забравиха за обещанията си да изгонят ерп-тата и много други неща. И после защо народа не ги избрал - не направиха почти нищо срещу некоректните работодатели с каквито е пълно, не направиха почти нищо за развитие на родно производсто в България - не спряха колонизацията - напротив - искаха да продадат на безценица бдж и завода в Сопот - на инат щяха да унищожават добруджа - намираха министри по кръстовищата - ей такава пасмина се оплаква, че вотът бил подменен

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 1 Декември, 08:01

    Стойчков ако е мьж да изкара на светло ловните оргии на Тиквата вьв вилата в Етрополския балкан

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: анонимен 1 Декември, 12:26

    тоя заспал цървул толкова ли е прост ,че не разбира че Емил го използва.Беше пръв приятел и със Слави Трифонов,с Бойко се целуваше и накрая го оте**ха всички.Заял се е с бизнесмена Краси Дачев,но само той може да го сложи на място.Нали щеше да го съди ?! Абе аланколу къде си тръгнал................

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: анонимен 1 Декември, 12:28

    Това не са ти продажните Етрополци дето и школа ти направиха да има да се репчиш.И вила ти построиха и метреса ти намериха.

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 1 Декември, 13:26

    Сигурно и той е записан на някой фаил ,като останалите.....

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: АнонимN 1 Декември, 14:36

    Ицо е един от многото:--сребролюбец,авантаджия и далавераджия :!:

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 2 Декември, 12:39

    Нека да е ясно за всички, че „Моделът ГЕРБ“ изключва всякакво конкурсно начало при назначенията, всякакви критерии за професионализъм. Важна е била само лоялността към партията. Типичен пример за това е професионалът депутат Дитко!

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 2 Декември, 15:16

    Всички останали партии са същите :D

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 2 Декември, 18:44

    Много хора в България знаят за тъмната страна на Боко Тиквата…той също знае, че те го знаят!!! Затова маже препечени порезеници с “мас” от черен хайвер в Банкя, върти договорки да не го закачат от Цацаратурата и чака бурята да утихне, та белким почне да си харчи паричките. Проблема е че го подведоха за 2 ри мандат и той се върза на политическите инженери. А те всъщност го похарчиха заради по възвишена цел! След 2013г трудно в България ще се прави политика…от когото и да е!!! Мисля, че с това което се случи и благодарение на дадената гласност, тоя път ударихме дъното на казана и България ще почне да се възражда. На политическата курва Новели ще и кажа, че точно името на Стоичков се инициираше с България и света научи за нея! Запомни го не твоя обикновен крадец, а големия мъж Стоичков направи това!!! Сега на тая държава и трябват повече от всякога такива смели мъже да се изправят като титани срещи пошлостта, лъжата и кражбата. България винаги е раждала силни мъже, радетели за свобода, но Бойко никога не е бил между тях. Той винаги ще остане в историята ни като еничар за Българския народ !!!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (218)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (130)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (64)
70% Complete