Четвъртък, 2 Май 2024, 14:02

Стоичков за дървения скандал: Да ми ядат оная работа с косъм

3 Ноември 2013, 19:46
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 2355 4


С присъщия си цветущ речник футболната ни легенда Христо Стоичков "нахрани" хората, които забъркаха името му в скандал с дървесина. На въпрос на Мартин Карбовски в интервю за TV 7, седем ли са дъскорезниците Стоичков заяви: "А защо не са 8, да ми ядат оная работа с косъм. Нали са много смели, да дойдат и да ми ги кажат тези неща. Моите адвокати ще им отговорят. Колкото дърва съм отсякъл и съм продал толкова ще ги окича. Ще го съдя и ще го дера до дупка. Този селски тарикат, ще си падне там, където му е мястото. Ще го осъдя и ще дам парите на детски дом или на бежанците."
 
Футболната легенда коментира твърденията на бизнесменът Красимир Дачев, който "осветли" по една от телевизиите схема за облагодетелстване в сектора с дървесина. Той събщи за конкурс от миналата година, предсрочно спрян, за да получи Христо Стоичков 150 хил. тона дървесина. По думите на Стоичков тези, които го нападат в момента имат проблем с "някой екс" и мой приятели. Те си знаят кои са, тези, които са идвали с мен в гората, на които съм рязал сланина. Писна ми вече на оная работа. Не може на всеки, на който му е криво Ицо Стоичков да е виновен.

Аз съм безпартиен, аз съм най-лесен в тази държава. Никога не съм се занимавал с дърва. През живота ми не съм една треска продал, иначе цепя много дърва, но не с бичкията, както правят тези бизнесмени, а с брадвата. Атаката на този човек е от този, който му диктува бизнеса. Ти знаеш кой изнасяше гората - цар беше навремето, после поп, взеха му килимявката, за да стане министър-председател, после му биха шута към Мадрид", коментира още Христо Стоичков. 
 
Той бе категоричен, че не се интересува от политика, за да не го сочат хората с две ръце. "Мен хората са ме сочили, че съм представил България, зочили са ме затова какво съм направил на терена, без значение за кой отбор съм играл", коментира футболистът.
 
Той пропомни, че това не е първият удар по него. "Ти си спомняш как тези измислени герои в нашата държава Цветан Цветанов и Флоров, не му знам първото име,  за да си направят една ПР-акция и хоп - Христо Стоичков се е забъркал в черно тото. Тръгнали да си правят акция с мен, да ме питат за 7 уредени мача на "Литекс". Това е срам и позор за мен. Много е лесно да платиш на някого да напише някоя статия", заяви Стоичков и добави, че е никой не може да го смачка, тъй като "гърбината ми е здрава. Този, който мачка Стоичков пада от власт и не се връща". "Онзи ден Генка Шикерова 100 пъти ме попита "кой плати "Арена Армеец" -аз я платих. Имам 10 хил. лв, аз я платих. Можех да стана министър на спорта, можех да стана президент на футболния съюз, но аз съм чист човек. Ако исках да стана нещо нямаше да стоя тук. В политика не влизам. Аз съм се заклел пред себе си бе, да не влизам в политиката. Малко ли ми очерниха името, че да губя. Само това ми остана - да ме сочат с пръст, че крада. Името ми в Испания не е нацапано, макар че съм настъпил някой съдия, наругал съм някого", негодува футболистът.
 
По повод публикациите, че е изгонил Иво Аръков, който е настоящият приятел на дъщеря му Мика, Стойчков бе категоричен, че преди тези писания дори не е виждал актьорът.  "Аз не го познавах това момче Иво. Привиках го да дойде вкъщи. Момчето е добро, артист. Говорих с хора, които познават работата му,  отлично се представя в неговата професия. Една твоя колежка беше написала, че малката ми дъщеря е лесбийка. Надсмивам им се на тези писаници", обясни още футболната ни легенда. 


Източник: http://tv7.com

Коментари (4)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: гого 4 Ноември, 12:48

    Егати простака

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 4 Ноември, 15:20

    И двамата са такива !

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 4 Ноември, 22:35

    Едно не разбирам - редакторите трият нецензурни коментари, а колко цензурно е заглавието???????????????

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 9 Ноември, 17:37

    dokoga chte go prevazvichavate tozi , ako e bil dobar fytbolist tova ne ozna4ava tzql jivot da my slychame netzenzyrniq ezik

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (208)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (60)
70% Complete