Понеделник, 13 Май 2024, 22:43

Стотици подкрепиха Юлиан Ангелов и кандидатите с номер 70

26 Октомври 2023, 09:46
(2) (1)
Костинброд - Новини
Прочетена: 697 0


Пълна зала подкрепи кандидатът за кмет на община Костинброд Юлиан Ангелов, издигнат от местна коалиция "Български гласъ" (ВМРО, ДБГ, Защита). Подкрепа към Ангелов, листата с общински съветници и кандидатът за кмет на Драговищица Албена Виденова заявиха Димитър Делчев - зам. председател на ДБГ, проф. Минчо Христов - представител на Движение на непартийните кандидати, както и кандидатът за кмет на община Годеч Бойко Младенов.
Юлиан Ангелов благодари на всички за подкрепата и заяви, че община Костинброд е готова за ново начало - с повече уважение към хората, прозрачност, смисъл, визионерство и решаване директните проблеми на хората, а не "куха фасадна политика - правят се фасади без съдържание, всичко се отчита само за снимките в социалните мрежи, това е политика на въздух под налягане, за това бе изграден балон, а не спортна зала", добави Ангелов.
На сцената бяха представени и кандидатите от листата за общински съветници и кандидатът за кмет на Драговищица Албена Виденова, а след това започна истински празник на българщината и триумф на фолклора и традициите. Бисера и Лидия от Драговищица грабнаха публиката със своите изпълнения. Ансамбъл "Чинари" оставиха без дъх всеки присъстващ - уникална хореография, танцови изпълнения и страхотно солово изпълнение на тъпан. За финал беше запазен войводата на българския фолклор - Володя Стоянов. Той подкрепи своя личен приятел Юлиан Ангелов с песни за българската история.
Кандидатите от местна коалиция "Български гласъ" (ВМРО, ДБГ, Защита) може да подкрепите с номер 70 в бюлетините за различните видове избор.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (239)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (133)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (49)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (70)
70% Complete