Събота, 18 Май 2024, 08:24

Стойчо Младенов: ЦСКА няма шанс за титлата

29 Април 2013, 11:20
(0) (0)
България - Спорт
Прочетена: 1210 0


Бившият треньор на ЦСКА Стойчо Младенов сподели, че не иска да дава оценка на колегата си Милен Радуканов, след като "червените" загубиха вечното дерби. Екзекутора на Ливърпул само призна, че с това поражение вече няма шанс титлата да бъде спечелена.

"Коментарът ми за мача?! Ще кажа само едно - вече няма шанс за титлата. Ако бяхме победили Левски, се връщахме сериозно в битката за първото място. След загубата нещата стават много сложни".

"Да коментирам състава на ЦСКА за дербито?! Не желая. Ще кажа, че не обичам да коментирам работата на настоящите треньори, въпреки че Милен и Йешич го направиха за мен. Сега е лесно да критикувам", отсече Стойчо Младенов пред "Меридиан мач".

Легендарният защитник на ЦСКА Георги Димитров-Джеки също даде мнението си за загубеното вечно дерби от Левски.

"Стигнахме дотам, че да треперим дали ЦСКА ще играе в Европа. Милен Радуканов иска да е шампион, ама само на думи. Видяхме го какво свърши на дела. Имаш добри футболисти, недопустимо е да допускаш такива резултати".

"Жал ми е за феновете. Неудобно ми е заради тези хора, които дават всичко за отбора. Не може това момче Миленчо да се държи така пренебрежително по време на пресконференцията след двубоя. Да спре да се прави на Моуриньо, а да бие глава в масата и да е по-нисък от тревата", заяви Георги Димитров.

"Разликата между Стойчо Младенов и Милен Радуканов е като между Лондон и Лом. Няма оправяне, само Христо Стоичков може да спаси ЦСКА", допълни още Джеки.

Източник: dnes.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (247)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (138)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (52)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (70)
70% Complete