Четвъртък, 2 Май 2024, 07:37

Страхотно представяне на СК "Сунг - ри" на "Zagreb Croatia Open 2016" G1!

14 Ноември 2016, 18:33
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1719 6


Състезателите на СК "Сунг - ри" се завърнаха със злато и бронз от изключително силния международен турнир "Zagreb Croatia Open 2016" G1!
 
Турнирът се проведе в своето 22 -ро издание и събра над 1200 бойци от над 40 страни от света. През двата дни на турнира, провел се в "Арена Загреб", сили със своите опоненти премериха Владимир Далаклиев в кат. до 68 кг. мъже, Калоян Бинев, кат. до 58 кг. мъже, Владимир Николов, кат. 51 кг. младежи и Георги Стоянов, кат. 63 кг. младежи.
 
В първия ден 12.11. Владимир Далаклиев, завърнал се на състезателното поле след 8 месечна пауза, през която се възстановяваше от претърпяната операция на коляното, завоюва бронзовото отличие след четири оспорвани срещи, в които показа на всички, че се завръща и че ще доминира отново в своята категория.
Въпреки че все още не е подготвен на 100%, Влади победи силни съперници и се пребори за място на почетната стълбичка. В първата си среща той надигра надеждата на Холандия Фахд Заоуиа. След него отстрани хърватина Ресник, а на четвърт - финала надигра в оспорван мач Иван Пурешевич от Сърбия. Пурешевич поведе в резултата, но Далаклиев го пресира в третия рунд и успя да изравни резултата. Срещата се реши в допълнителния рунд, в който Влади демонстрира по блестящ начин класата си и пръв отбеляза победната точка. На полуфинала, който се проведе буквално минути след последната му среща, Далакалиев се изправи срещу вице световния и европейски шампион, и участник на Олимпийските игри Кетби от Белгия. Вече доста изморен, Владимир проведе тактически мач, в който се стремеше да запази сили за финалния рунд. От своя страна, Кетби игра изключително активно и успя да натрупа преднина от няколко точки. Влади успя да стопи разликата, но силите не му стигнаха за обрат и мачът приключи при резултат 3-4 в полза на белгиеца. След това той стана и шампион в категорията, като на финала надигра Колон от Пуерто Рико. 
Резултатът на Далаклиев е изключителен предвид тежката травма, от която се възстановяваше и дългата пауза, през която отсъстваше от състезателното поле. 
 
Другият представител на клуба при мъжете - Калоян Бинев, загуби на старта от представител на Полша. 
В неделя - 13.11., в битка за медалите излязоха при младежите Георги Стоянов и Владимир Николов. 
 
Георги не успя да намери верния ритъм на игра, допусна грешки и загуби в първата си среща от представител на домакините.
 
В категория до 51 кг, "Джуниър", както е известен сред своите съотборници, Влади Николов започна своя победен "рейд" към финала, с победа над италианеца Мазео. След него Влади надигра словака Матико, а на полуфинала високият унгарец Фишер. На финала Влади Николов надигра повече от убедително испанеца Моралес и заслужено се качи на най-високото място на почетната стълбичка. Владимир показва много сериозно израстване по отношение на представянето си по време на състезания и всички в клуба са убедени, че пред него тепърва предстоят още много големи постижения.


Източник: balkanec.bg

Коментари (6)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 14 Ноември, 20:42

    Браво на момчетата! Без нито стотинка подкрепа от недоразумението кмет (с наши пари, не говорим за негови откраднати!) се представят отлично!
    Впрочем, Арена Загреб с нищо не е по-добра от Арена Ботевград, макар да е столична зала. Просто Ботевград пак не случи на кмет и ще я подари на голфърите от село Правец...

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 15 Ноември, 09:23

    Много точен коментар от номер 1.

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 15 Ноември, 10:09

    Недоразумения 1 и 2
    проверете колко пари са им отпуснати и тогава говорете.На Далаклиев лично се отпуснаха 5000 лв. и на клуба 8000 лв. Дали е нищо??????

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 15 Ноември, 10:10

    Тульо нали е приятел на Трънски,той ли ви подстрекава да пишете глупости.Не сте информирани добре.

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 15 Ноември, 15:24

    Браво, момчета!!! Гордеем се с вас!!! Не преставайте да славите България!!!

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 15 Ноември, 21:22

    Кметски глупако 3, явно за 5 000 лв си готов да въртиш свирки през целия мандат на недоразуменията. Само че толкова е месечната заплата на най-обикновен работник в цивилизования свят, в който ти никога няма да отидеш, дори на екскурзия! :idea:

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (206)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (127)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (59)
70% Complete