Четвъртък, 25 Април 2024, 09:43

СУ "Хр.Ясенов" е първото училище в Софийска област, в което стартира проекта "С волейбол на училище"

4 Октомври 2022, 16:49
(1) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 710 1


СУ "Хр.Ясенов" гр.Етрополе е първото училище от Софийска област, в което днес стартира мащабния национален проект "С волейбол на училище". Събитието се състоя във физкултурния салон на училището в присъствието на : Димитър Димитров- кмет на община Етрополе, Росица Иванова- началник РУО София област, Станка Димитрова- заместник-кмет на община Етрополе, Росица Христова- заместник-кмет на община Етрополе и член на Управителния съвет на ВК "Етрополе", Ани Спасова- старши експерт по физическо възпитание и спорт в РУО София област, Васил Василев- председател на ВК "Етрополе", Ивета Билева-председател на Обществения съвет на СУ "Хр.Ясенов", Ивайло Георгиев-председател на клуб "Спорт и здраве" Етрополе, общински съветник и председател на комисията за работа с младежта, развитие на спорта и туризма, интеграция на ромите и други малцинствени групи в Общински съвет- Етрополе и волейболните величия Евгени Иванов- председател на Комисията по детско-юношески волейбол към Българската федерация по волейбол и Николай Иванов-дългогодишен разпределител и капитан на българския национален отбор по волейбол до 2004г.
Приветствие към гостите отправи Мила Манчева- директор на СУ "Хр.Ясенов". Към присъстващте се обърнаха още: Димитър Димитров и Росица Иванова. Старт на проекта даде Евгени Иванов, който акцентира, че спорта върви заедно с образовнието и това е формула за успех. Това е една прекрасна инициатива, началото на която съвпада с отбелязване на 100 години от организиран спорт в Етрополе, които се навършват през настоящата година..
Поздрав към всички присъстващи бе изпълнението на ТА "Балканска младост", а в мероприято се включиха ученици от училището, както и състезатели на ВК "Етрополе"

Източник: balkanec.bg

Коментари (1)

  • Отговори (1) (0)
    1. добавен от: Анонимен 4 Октомври, 19:40

    А къде остана проекта "С плуване на училище"????!!!!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (183)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (51)
70% Complete