Четвъртък, 25 Април 2024, 18:26

СУ" Васил Левски" - гр. Елин Пелин изпрати своите абитуриенти

13 Май 2022, 11:04
(0) (2)
Елин Пелин - Новини
Прочетена: 1125 0


С тържествена церемония в СУ „Васил Левски“, гр. Елин Пелин учители и родители изпратиха зрелостниците от Випуск 2022 г.
Празнични приветствия, изпълнени с емоционални послания, отправени към зрелостниците, произнесоха директорът на училището - Мариета Христова, и кметът на Община Елин Пелин - Ивайло Симеонов. Той им пожела да имат много емоционални моменти в живота си, да бъдат успешни в своя професионален път, както и да не забравят съучениците си, учителите си и родния град.
Ритуалът по изпращане на дванадесетокласниците създаде празнична атмосфера за цялата училищна общност.
Предаването и приемането на училищните символи, знамето на училището и Ключът на знанието, съпътстваха официалната церемония. От името на завършващите, своята благодарност към преподавателите, дали толкова много по време на обучението им, изказа Ани Младенова от XIIа клас.
Кметът на Община Елин Пелин поздрави класните ръководители на дванадесети клас - Соня Георгиева, Рени Николова и Красимира Борисова за всеотдайността, търпението и отговорността, с които са работили през годините. Те получиха почетни плакети от общинското ръководство за работата си.
Всеки зрелостник от Гимназията бе награден със символичен ключ на знанието с пожеланието да запази в сърцето си ключа към родния си град и отново да се завърне в него.

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (187)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (53)
70% Complete