Понеделник, 29 Април 2024, 08:48

Супергрупата I Am Morbid идва в София следващата седмица.

26 Юли 2023, 17:23
(0) (1)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1221 3


Концерт на супергрупата I AM MORBID ще се състои от 20:00 часа на 6 август 2023 г. в столичния клуб Mixtape 5. Ще се чества албума, който се превърна в еталон за дет метъла! Албумът, който превърна Morbid Angel в звезди на екстремната сцена, най-продаваният дет метъл запис в историята, исполинският “Covenant”! Албумът, от който с пълни шепи са гребали и днешните великани като Behemoth, Nile, Gojira. Двама от тримата оригинални членове ще го изпълнят! Две от живите легенди на дет метъла - Дейвид Винсънт и Пийт „Командо“ Сандовал! Не ги пропускайте!
Билетите са в продажба онлайн и в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg в цялата страна. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а могат да бъдат сканирани директно от телефон.
Билетите се предлагат по 45 лв., а в случай на налични места в деня на концерта и на място в клуба ще се продават по 55 лв.
Деца до 7 годишна възраст влизат без билет, но с придружител и с попълнена декларация. Изисквания за допуск на малолетни и непълнолетни на страницата на клуба.
ВАЖНО:
При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период!
BGTSC са член на сдружението „Сцена музика“и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

Предстои обявяването на допълнителна информация!



Източник: balkanec.bg

Коментари (3)

  • 1.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • 2.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 28 Юли, 00:35

    Хората по селата сте прости и злобни

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (125)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (55)
70% Complete