Понеделник, 29 Април 2024, 05:48

Супергрупата I Am Morbid ще изсвири класиката на MORBID ANGEL “Covenant” за 30-годишнината на албума!

31 Юли 2023, 17:32
(0) (1)
Ботевград - Новини
Прочетена: 842 1


        BGTSC представя: Концерта на супергрупата I AM MORBID, който ще се състои на 6 август в столичния клуб Mixtape 5.

        Преди тях ще видим, пътуващите с тях дет метъли Embryo.

        Създадената през 2017 година супергрупа I AM MORBID идва в състав Дейвид Винсънт (MORBID ANGEL/ VLTIMAS); Пийт „Командо“Сандовал (MORBID ANGEL/ TERRORIZER); Бил Хъдсън (NorthTale / Doro / Circle II Circle); и Ричи Браун (Trivium / Exmortus / The Absence / Mindscar).

        Концертът у нас е част от европейското турне в чест на 30 годишнината на “COVENANT”, класическия албум на дет метъл пионерите MORBID ANGEL. Eксплозивното шоу ще включва и парчета от другите албуми на дет метъл легендите с участието на Дейвид Винсънт и Пийт „Командо“Сандовал– “Altars of Madness”, “Blessed Are The Sick” и “Domination”.

        “COVENANT” е издаден на 22 юни 1993. Още с появата си успява да разлюлее екстремната метъл сцена и е считан от фенове и критика за един от най-важните дет метъл албуми. С него MORBID ANGEL се заковават в челните редици на стила. Видеоклиповете от него имат мощна ротация по Headbangers Ball на много важната за метъл обществото в онези години MTV. Величественото видео на “God Of Emptyness” намира място и в култовия анимационен сериал “Beavis and Butthead”, което още повече разпалва популярността на групата. Преди 20 години статистическата агенция Soundscan обявява “Covenant” за най-продавания дет метъл албум в света с над 150 хиляди продадени копия само в САЩ, а списание Rolling Stone го нарежда на 75-а позиция в класацията си за най-добри метъл албуми на всички времена.


        Билетите са в продажба онлайн и в мрежата на Eventim.bg в цялата страна. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а могат да бъдат сканирани директно от телефон.

        В момента и до 19 юни билетите ще са на промо цена от 40 лева. След това ще се предлагат по 45, а в случай на налични места в деня на концерта и на място в клуба ще се продават по 55 лв.

        Деца до 7 годишна възраст влизат без билет, но с придружител и с попълнена декларация. Изисквания за допуск на малолетни и непълнолетни на страницата на клуба. ВАЖНО:

        При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период!



    Източник: balkanec.bg

    Коментари (1)

    • 1.

      Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

    Добави коментар:

    Ако искате да споделите и Вашето мнение, трябва да се регистрирате или да влезете с профила си.
    Назад

    Последвайте ни във Facebook

    Обяви

    виж всички
    виж всички
    виж всички

    Анкета » коментари (4)

    Ще има ли предсрочни избори отново?

    Анкета » коментари (4)

    Ще има ли предсрочни избори отново?

    отговори
    Да. Категорично! (191)
    70% Complete
    Не. Само се пазарят за порциите във властта. (125)
    70% Complete
    Не знам и не ме интересува. (47)
    70% Complete
    Поредната политическа глупост. (55)
    70% Complete