Четвъртък, 2 Май 2024, 01:19

Светлин Танчев е новият заместник - председател на "България без цензура"

3 Юни 2014, 11:00
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1092 5


Бившият депутат от ГЕРБ и сегашен независим народен представител Светлин Танчев стана заместник-председател на "България без цензура". Това обяви лично лидерът на партията Николай Бареков.

"Танчев става член на нашата партия и ще бъде предложен от мен не само за заместник, редом с останалите заместници, но ще бъде предложен от мен за областен председател на партията в София", допълни Бареков. По думите му, това решение ще бъде гласувано на 14 юни, когато формално гласува Националният съвет на регионите, но неформално то вече е гласувано, защото на заседанието днес са присъствали същите хора.

„Той е изключително европейски ориентиран като политик и изключителен финансист”, подчерта Бареков и заяви, че Изпълнителния съвет на партията има нов член и това е представителят на партията от ББЦ - Рашко Димков.

На въпрос, колко е струвала предизборнарта кампания на „България без цензура”, Николай Бареков отговори, че малко под 2 млн. лева. "Вместо да разберете, че сме почтени, аз питам кой кани Антоанета Цонева всеки ден. Росен Петров и аз сме дали по 10 хил. лева по банков път. Спрете се малко – ние сме единствените, които до стотинка си декларирахме разходите. Ако ме предизвикате с тези въпроси, ще изляза и такива неща, че ще взема още над 200 хил. гласа в следващия парламент", каза още Николай Бареков.



Източник: actualno.com

Коментари (5)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 3 Юни, 11:13

    Браво . Вижте го това лице и го запомнете. От НДСВ в ГЕРБ,сега ББЦ. Висша класа в политическата проституция. Не реализирал се в Америка, детето на комунизма се връща в родина облечен вече със скъпарски костюм и гъзарски очилца в стил " Пето авеню".
    Като председател на комисията по бюджет и финанси от ГЕРБ заедно с Лъчезар Цеков се опитаха да направят нечувана фалшификация на Закона за наркотичните вещества, за да може да се рекламира известна марка водка с марихуана.
    Вместо да му се повдигне обвинение на тоя мишок и потърси отговорност, те го оставиха да си развява коня от партия в партия, та и наш дидко си повярва , че и той може така.Защо ли , ами сигурно защото имат роднинска връзка със зам.гл.прокурор Борислав Сарафов и вицепрезидента Маргарита Попова.
    Те такива са днешните модни тенденции в политиката- въртигъзични.

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 3 Юни, 11:17

    Малиий, от ден на ден все по-големи боклуци се опитват да ни ги представят като супер, мега, гига професионалисти и хора...

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 3 Юни, 11:18

    :lol: :lol: Такива са като почнеш от ГОГО НАВАЧАНСКИ, ДИТКО; ДАНЧО МАТРИЦАТА, КРАДИМИР ЖИВКОВСКИ ..................

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 3 Юни, 11:27

    Те са такива, защото ние всички сме допуснали да станат именно депутати,общественици , кметове,областни управители,шефовена комиси и т.н. Още не е късно да променим съдбата си към по-добро.
    Никакви повече Матрици,Живковци,Георгиевци и др. отрепки гравитиращи около тези лайняни крадливи кръгове. Трябват нови, млади,амбициозни, неопорочени хора, които не са с диплома като на дидко, те да ни управляват и задължително да нямат роднинска, семейна и каквата и да било вразка с цитираните по горе мършояди.

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 3 Юни, 15:07

    За да се осъществи всичко това трябва да има операция "чисти ръце", всеки който е заграбил да си получи заслуженото. Имуществото им е видно, подставените лица се знаят- те също държат голяма част от това имущество.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (206)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (127)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (59)
70% Complete