Сряда, 8 Май 2024, 07:44

Свогенци попълниха колекцията си от медали по таекуондо

23 Март 2015, 09:55
(0) (0)
Своге - Спорт
Прочетена: 3032 3


Този уикенд София домакинства на най-мащабния турнир по Таекуондо – ВТФ,  организиран в България. Проведе се международно първенство  Sofia Open, което събра в зала Фестивална над 800 участници от 16 държави. Състезателите премериха сили във всички възрастови групи (деца, кадети, юноши и девойки, мъже и жени) в два класа – А и Б. Състезанието се проведе на 5 игрални полета, за които беше осигурен система за видео наблюдение на срещите. Конкуренцията беше изключително голяма и оспорвана. Организацията на състезанието беше на високо ниво, за което организаторите получиха адмирациите на много от участниците.
Спортистите на клуб Кондор 2000 от Своге попълниха своята колекция от медали и от това първенство. Отличното представяне на нашите състезатели продължи през двата дни на "Sofia open". Те показаха невероятен хъс и желание за победа, коментира треньорът им Милен Панчев. В крайна сметка свогенци заслужиха три трети, три втори и две първи места:

Мирела Иванова - 3 място
Карина Кръстева - 3 място
Йордан Златанов - 3 място
Марио Николов - 2 място
Делина Стоянова - 2 място
Евгени Мишев - 2 място
Стилиян Стоичков - 1 място
Радослав Георгиев - 1 място



Източник: balkanec.bg

Коментари (3)

  • Отговори (1) (0)
    1. добавен от: вечна опозиция 23 Март, 11:30

    Да кажат тези деца-медалисти получили ли са 1 лев от Общината субсидия или нещо подобно? Или да питаме баскетболисите или децата от читалището?

  • Отговори (1) (0)
    2. добавен от: Анна Златанова 24 Март, 09:24

    Да дойдат гражданите и лично господата общинари да видят в какъв кучешки студ и изключителна мърсотия тренират децата,осигурени им лично от СОУ Иван Вазов. Но въпреки нечовешките условия в залата,треньорът не спира да мотивира и обучава нашите деца,въпреки властимащите в СОУ -то. Децата нямат елементарни санитарни условия,за което многократно е говорено с директора. Та заповядайте уважаеми граждани,заповядайте да помръзнете и Вие заедно с децата и да видите предоставените условия за тренировки - сряда,петък-от 17.00 и 18.00 ч неделя от 11.00

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 24 Март, 10:54

    Пращам ти това писмо с пожелание, всичко написано в него да се сбъдне. Това е Китайско учение. С пари можеш да си купиш къща, но не и дом. Можеш да си купиш легло, но не и сън. Можеш да си купиш часовник, но не и време. Можеш да си купиш книга, но не и знание. Можеш да си купиш положение, но не и уважение. Можеш да си платиш за лекар, но не и за здраве. Можеш да си купиш живот, но не и душа. Можеш да си купиш секс, но не и любов. Можеш да си купиш всичко материално, но не и духовност. Китайското учение носи късмет, защото пращането на положителна енергия чрез добрите пожелания е най-добрият начин, за да помогнеш на ближния. Началото е в Китай. Това учение вече 8 пъти е обиколило света. Но ето, че този път, то ще донесе щастие и на теб. След като получиш това писмо, ще станеш щастлив. Това не е шега! Ще ти се усмихне късметът! Препрати това писмо по интернет или по пощата на хора, които се нуждаят от щастие. Не изпращай пари, защото щастието не се купува с пари. Не пази писмото повече от 96 часа. За това време трябва да си го изпратил. През 1997г. писмото е било получено от млад човек. Той си обещал да го изпрати, но отложил това за после. Което означава, че задържал писмото повече от 96 час По-късно го препратил, както си бил обещал. И сполучил - оженил се щастливо за любимата жена и му се народили много и хубави деца. И така той продължил веригата на щастието. Не забравяй, не изпращай пари и не подписвай писмото. Изпрати само 20 копия и почакай, за да видиш какво ще ти се случи след няколко дни. Учението е било създадено от китайски монах от манастира Шао лин, където е събрана мъдростта на света. Аз ти го пращам, защото ти си длъжен да помогнеш то да обиколи земното кълбо. Изпрати 20 копия на свои близки, познати и приятели, и дори на непознати. В течение на няколко дни ти ще получиш добри новини, или ще ти се случи приятна изненада. Това е истината, даже и да не си суеверен. Това ти беше изпратено за късмет. Благодарение на някой, който иска да ти помогнe"

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (220)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (130)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (65)
70% Complete