Петък, 26 Април 2024, 13:28

Таекуондо клуб "Сунг Ри" сплоти колектива с обща сбирка на местността Боженишки Урвич

27 Юни 2021, 17:35
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 2496 3


Ръководството на ботевградския таекуондо клуб "Сунг Ри" организира обща сбирка за сплотяване на колектива, в която участие взеха от най-малките до най-големите състезатели на клуба, бивши кадри, както и треньори, родители, спонсори и хора, които по всякакъв начин помагат за развитието на таекуондото в града. Мероприятието се проведе в събота (26 юни) в местността Боженишки Урвич. В началото на събитието бе отслужен водосвет за здраве. Специални гости бяха зам. кметът на Ботевград Борис Борисов и общинският съветник Дамян Маринов (който е бивш състезател на "Сунг Ри"). Събитието се превърна в истински празник за всички, които взеха участие и денят между малки и големи бе прекаран в съвместни приятни и положителни емоции. Мероприятието не мина и без премеждия, като в средата на неговото провеждане заваля силен дъжд. От клуба се пошегуваха, че приемат този знак като един чудесен шанс "да им върви по вода".  Треньорите от "Сунг Ри" благодариха на всички, които ги подкрепят и пожелаха на своите възпитаници още повече и по-големи успехи, като ги съветваха да продължават да бъдат все така задружни и да се подкрепят взаимно, защото спортът е до време, но изграденото приятелство остава за цял живот. 

Тъй като проявата се увенча с изключителен успех, всички от "Сунг Ри", които участваха в организацията, заявиха, че се надяват тази идея да се превърне в традиция и мероприятието да се провежда всяка година.

Оттук насетне стартира лятната подготовка за всички състезаващи се в ботевградския клуб. При младежите тя ще бъде насочена към предстоящото Европейско първенство, което ще се проведе през ноември в Босна и Херцеговина. 



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: таекуондо , "Сунг Ри"

Коментари (3)

  • Отговори (0) (3)
    1. добавен от: Анонимен 28 Юни, 10:26

    :D

  • Отговори (1) (5)
    2. добавен от: Анонимен 28 Юни, 16:39

    Добре, че Г.Георгиев ви направи база за отдих и всякакви други мероприятия та да има къде да се сплотявате, че инак в трънака.

  • Отговори (3) (0)
    3. добавен от: Анонимен 29 Юни, 14:41

    Незнам пък на теб какъв ти е проблема ? Какво против имаш децата и мероприятията им, явно те е яд ,че не си бил сред поканените!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete